Life is changing, but still Good

10.11.13  Lotus Bloguri
Am a vă anunța un anunț. Începând de azi, postările de pe acest blog vor fi semnate de Ethos.

Să facem o mică incursiune în istorie. Domeniul Life is Good a fost achiziționat la începutul anului 2011, de când datează și primul articol de aici. Dând nume unui blog secundar, pe el am așternut mai mult chestii amuzante, videoclipuri, imagini comice, articole scurte etc. Dar nu m-a ținut foarte mult, iar pe la începutul lui 2012 am vrut să renunț la el, pentru că trebuia plătit anual. Totuși, l-am păstrat. Imediat după, fără îndoială drept mulțumire, Google mi-a mărit PageRank-ul la 2, și așa a rămas inclusiv în ziua de azi.

Între timp am deschis și alte bloguri, iar locul unde mă găsiți acum este unul mai simplu. Cum însă nu am vreme să scriu în n-sprezece locuri, m-am gândit să valorific cumva domeniile lăsate în paragină, astfel că de acum înainte aici se va posta; diferența dintre cele două verbe poate fi subtilă dar ea orișicum există. De exemplu, de postat oricine poate în timp ce de scris nu, pentru că blogul este literatură. Scrisul implică fie o peniță talentată, fie o intenție elevată, în timp ce postarea n-are nevoie decât de un cadru pe care să se poată insera litere în format Arial, Times New Roman sau Courier. Caligrafia manuală este o prelungire a mâinii însăși, având drept scop atingerea sufletului celuilalt, în contrast, postările se adresează motoarelor de căutare. Pentru că întotdeauna, un blog va avea doi cititori.

Ceea ce scriam aici mai demult, probabil voi scrie pe Cool în viitor, hopefully nu la fel de rar. De asemenea, pentru că de acum înainte blogul de față va fi actualizat mai des, sper că PageRank-ul lui va crește. După cum sper că va primi mai multe linkuri, cărora le va răspunde în același mod. Pentru că, dacă nu știați, blogul nu este un obiect ci o ființă vie, iar linkul reprezintă un fel de sărut virtual, ca să mă păstrez în limitele decenței. Și cireașa de pe tort e că-n virtual nu există prostia asta cu monogamia...

See you around.