Despre blog

Bun venit pe pagina pe care n-o citeşte nimeni.

Deschis în martie 2011, Life is Good s-a vrut inițial un blog de umor. Astăzi scriu pe el vrute și nevrute (articole despre filme, filozofie, stil de viață, blogosferă, opinii pe diverse teme etc), cu accent pe reliefarea părților bune din lucrurile care ne înconjoară. Fiindcă viața din offline e suficient de dură, măcar în fața monitoarelor să ne destindem.

Cum care monitoare? Cele de la firma [X], și aici urmează puncte de suspensie. Da, pe acest blog public și advertoriale, adică articole sponsorizate, având caracter publicitar. Ele sunt marcate cu eticheta (sau, dacă vreți, se află la rubrica) Plus.

Dacă ați citit un articol și v-a plăcut, sau v-a displăcut, vă puteți exprima pe marginea lui în secțiunea de comentarii. Acestea (comentariile) sunt binevenite chiar și în situația în care exprimă păreri contrare celor pe care le are autorul (adică de regulă eu), atât timp cât le formulați într-un limbaj civilizat, decent. Pentru a comenta, aveți nevoie de un cont Google+.

Blogul este propulsat de Blogger, găzduit de Google, are Page Rank 3 (se mai uită cineva la indicele ăsta?) și folosește o temă adaptată de mine după Sorbet. Care a fost inițial concepută pentru WordPress. :)

Sper să vă placă ce găsiți pe aici.