Spalatorie haine in Bucuresti, pentru familie

26.8.18  Ethos Plus
Una dintre cele mai mari corvezi ale părinților și bunicilor noștri era spălatul și curățatul hainelor. În timp au apărut mașinile de spălat, astăzi automate, așa că sarcina de pe umerii femeii din casă s-a redus considerabil, dar ce faci în cazul în care ești burlac și ai un serviciu solicitant? Mai ai timp (și chef și energie) să îți speli hainele, după ce ai aspirat, ți-ai făcut de mâncare etc? Dacă locuiești în capitală, am o veste bună pentru tine: poți apela la o spalatorie haine in Bucuresti care îți va curăța hainele în mod profesionist.

haine spalate

Spalatorie haine in Bucuresti, soluția preferabilă


Celsius Cleaning este o spalatorie de haine in Bucuresti care are drept obiectiv curățarea hainelor tale în mod impecabil. Știai că, de exemplu, nu toate țesăturile trebuie spălate la aceeași temperatură sau în același mod? Și că unele se înțeleg mai bine cu anumiți detergenți, în timp ce altele cu alții? Așadar, decât să-ți bați tu capul și să faci o treabă de mântuială (sau să strici și decolorezi anumite haine), mai bine le lași pe mâna profesioniștilor. Care ți le vor spăla și usca după o analiză atentă a țesăturii, îndepărtând astfel germenii și bacteriile și înlocuind mirosurile neplăcute cu adieri de prospețime.


Spalatorie haine in Bucuresti, pentru toată familia


La aceeași spalatorie haine in Bucuresti pot apela și cuplurile tinere, care vor să se axeze pe cariera profesională și nu pe cariera de gospodină a soției. Și, de fapt, ce fel de soț pune atâtea activități în cârca soției sau a iubitei? Astăzi soția trebuie să fie și femeie de carieră, și mamă, și gospodină, și bucătăreasă, și spălătoreasă etc etc etc. Dacă tot aveți joburi solicitante și venituri relativ bune, acordați-vă un pic de respiro și de timp liber și lăsați pe alții să facă treburile casnice pentru voi. Cei de la Celsius spalatorie haine Bucuresti sunt suficient de pricepuți încât să poată curăța în mod chimic, adică pe uscat, cu substanțe adecvate, hainele și covoarele pe care nu este bine să le udăm. Astfel, pe site-ul lor poți ajunge și căutând o spalatorie chimica de haine in Bucuresti. Tu știi cum să cureți o haină fără s-o speli, ca să nu intre la apă?

Spalatorie haine in Bucuresti: garanția calității


Am amintit mai sus de covoare. Ei bine, firma Celsius se ocupă și de spalatorie covoare Bucuresti precum și de curatare mocheta bucuresti. Este întotdeauna indicat să arunci o privire de ansamblu asupra activității unei firme pe care vrei s-o angajezi să-ți presteze niște servicii, cum sunt cele de spălat haine, în cazul de față, iar de pe site-ul acestei spalatorii de haine din Bucuresti aflăm că au comenzi pentru spălare covoare și mochete mai ales de la hoteluri și restaurante. Deci, sunt o firmă serioasă, care ne poate face viața mai ușoară.

Celsius Cleaning SRL – Adresa: Bragadiru, Sos. Bucuresti-Alexandria nr. 544