Ați cumpărat cos de fum din inox de la Secovent?

21.8.18  Ethos Plus
În mod normal, nu îți cumperi un cos de fum din inox în fiecare zi. În primul rând, pentru că nu ai nevoie de el decât rar, de exemplu atunci când îți montezi o sobă, o instalație termică, o casă sau un sistem de evacuare a gazelor și fumului în cadrul unui local sau al unei fabrici. În al doilea rând, dacă e cos de fum din inox, atunci va avea rezistența crescută la rugină și coroziune a oțelului inoxidabil, așa că va trebui să îl schimb foarte rar. Neavând nevoie să îl schimbi, nu prea vei fi în temă cu firmele care vând cosuri de fum din inox. Personal nu am nicio experiență cu cei de la secovent.ro, dar firma lor comercializează atât cosuri de fum cât și hote profesionale din inox pentru bucatarie și alte produse similare.

cos de fum din inox

Calitățile unui cos de fum din inox, marca Secovent


La ei pe site scrie că vând cos de fum din inox de producție proprie, adică fabricat de către ei! Practic, îl cumperi direct din fabrică, cum se spune, de la cei care îl produc. Ce calități are un cos de fum din inox de pe acest site? Este rezistent la intemperii, datorită inoxului evident, etanș, izolat cu tablă galvanizată, are conținut redus de carbon, ceea ce îl face să fie ușor. Rezistă la temperaturi extreme, foarte înalte și foarte scăzute, ceea ce îl face practic și util pentru o multitudine de proiecte, atât casnice cât și industriale, și are proprietatea că poate fi răsucit ușor, hornul și cosul de fum adaptându-se cu ușurință oricărui proiect. Deci, numai lucruri bune.

Anexe la un cos de fum din inox


Dacă vrei să îți cumperi un coș de fum din inox, cel mai probabil vei avea nevoie și de alte lucruri, ca tubulatura ventilatie, pe care Secovent se mândrește că le-a distribuit în cadrul unor proiecte de anvergură, atât unor companii private cât și unor instituții guvernamentale. De altfel, pe site am văzut tubulatura ventilatie pentru blocuri și ansamble rezidențiale, hale, restaurante și tubulatura ventilatie industială. Nu am găsit o listă de prețuri, dar acestea probabil se negociază în funcție de proiect. Tot pe acest site se poate citi un fel de ghid de montare hota de bucatarie pas cu pas și se pot găsi alte produse din acest domeniu, ca jgheaburi, burlane și tubulatura rectangulară.

Opțiuni pentru alegerea unui cos de fum


Cum ziceam, nu am o experiență practică cu ei, pentru că nu îți cumperi cos de fum în fiecare zi. Voi ați cumpărat ceva de la ei? Dacă nu, rămâne să ne ghidăm după primele impresii atunci când vrem să ne montăm un cos de fum din inox care să fie mai durabil, mai bine făcut și mai rezistent decât soluția meșterului Vasile de pe cealaltă scară. În cazul de față, perspectivele sunt promițătoare iar firma pare una cât se poate de serioasă și "bazată":

Celsius Cleaning SRL – Adresa: Bragadiru, Sos. Bucuresti-Alexandria nr. 544