Povestea unor coșuri de fum din inox

17.9.18  Ethos Plus
Dacă dorim să fim creativi, ne putem imagina o poveste cu niște rotocoale de fum, rotocoale ce au luat naștere, ca niște surori, din focul aprins de mama în sobă, în timp ce noi eram adunați în jurul ei și ne încălzeam mâinile, după ce tocmai am venit de afară, într-o zi geroasă de iarnă. Iar aceste rotocoale, luând dimensiunea unor monștri de basm, s-au supărat pe faptul că nu sunt și ele poftite în casă, așa că au încălzit pereții coșului de fum pe care ieșeau, până când acesta s-a aprins, producând un incendiu devastator...

fum industrial

Coșuri de fum din inox - mai trainice, mai sigure


Dacă suntem creativi, ne putem imagina multe, deoarece, dacă veți face o vizită pe meleagurile pitorești ale țării, veți constata poate cu surpriză că o mulțime de case nu au cosuri de fum din inox. În schimb, au cosuri de fum și hornuri clasice, din cărămidă sau alte materiale dubioase. Nu știu în capitală, dar în provincie există cu siguranță chiar blocuri ce prezintă astfel de coșuri și sisteme de aerisire. Și da, încă se mai face foc cu lemne în România. Problema o reprezintă, evident, riscul ca acestea să se aprindă sau să explodeze la anumite temperaturi. Ei bine, putem spune stop riscului cu Tubovent, care fabrică și livrează cosuri de fum din inox de calitate, cu pereți dubli, inox-inox sau inox-zinc, adaptate celor mai variate proiecte, nevoi și cerințe.

Cosuri de fum din inox în componența unor sisteme de exhaustare industriale


Ca să vă faceți o idee despre cosurile de fum din inox de la Tubovent, menționez că pe site veți găsi și sisteme de exhaustare moderne, apte să facă față cu brio activităților ce se desfășoară într-o hală de producție și capabile să aspire și evacueze atât fumul cât și aerul cald sau mirosurile neplăcute dintr-un bar sau dintr-un club de noapte. Alături de cosuri de fum din inox și sisteme de exhaustare, pe site mai găsim tubulatura ventilatie, care poate fi circulară, spiro, flexibilă (din aluminiu), rectangulară, din inox sau din tablă zincată, de tip ALP sau pentru transportator pneumatic, ca și tubulatura desfumare.

Și gata cu riscul de incendii sau cu coșurile care trebuie schimbate la doi ani, pentru că sunt făcute de mântuială. Aceste cosuri de fum din inox au garanție 5 ani și respectă normele din domeniu. Personal n-am avut nevoie de nimic de la Tabovent până acum, dar cred că e "safe" să afirm că, într-un fel, epoca modernă a distrus poveștile creative... for better or worse.

Articol optimizat SEO conform indicațiilor Outcave Solutions.