Flipchart și soluții de office la un click distanță

20.8.18  Ethos Plus
Aud cu regularitate în jurul meu că anumite magazine, în special dintre cele mici, intră în faliment și se închid. În general lumea pune asta pe seama multinaționalelor și a lanțurilor de magazine mari, dar acest lucru nu este decât parțial adevărat. În opinia mea, un rol major în revoluționarea pieței l-a constituit și îl constituie internetul. În continuare o să exemplific folosind un site cu soluții de birotică și papetărie.


flipchart

Să zicem că administrați sau conduceți o mică firmă sau întreprindere și aveți nevoie de un flipchart. Acesta poate fi un flipchart magnetic fix sau mobil, mai mare sau mai mic, pe care de exemplu să afișați diverse informații, grafice, tabele, adică pe care să-l folosiți la prezentări. Alternativ, poate fi un flipchart pe care să afișați, de ce nu, promoția sau meniul zilei din localul dvs. Ce soluții aveți ca să vă procurați unul? Soluția clasică este să mergeți la un magazin de birotică din orașul în care locuiți și să căutați așa ceva. Ceea ce este ok, nimic rău în asta, poate găsiți ceva. Dar s-ar putea să nu găsiți ce vă place. În acest caz ați făcut un drum degeaba, ați consumat timp, nervi și benzină degeaba. Soluția modernă? Intrați pe Google, căutați un flipchart și ajungeți pe pagina unui site de birotică, cum este AbsolutOffice.ro.

Pe AbsolutOffice nu există aglomerație. Nici vânzători grăbiți, care eventual să nu știe să vă răspundă la întrebări. Vă apar în față toate produsele, în cazul nostru 12 tipuri de flipcart, sortate frumos după preț (sau le puteți sorta după alte criterii). Primul dintre ele este un flipchart magnetic de 70 pe 100, care costă 200 de lei și are o garanție de 7 ani. Utilizată corespunzător, suprafața are o garanție de 30 de ani. Toate aceste informații le puteți studia în voie, din confortul propriului pat sau fotoliu, în orice zi din săptămână, la orice oră din zi. Și dacă nu găsiți ceva care să vă placă, n-ați pierdut nimic în afara celor 5-10 minute de accesare a netului. În orice caz, n-ați făcut un drum în oraș degeaba.

Dar cum pe AbsolutOffice.ro sunt multe produse, dacă găsiți ceva ce vă face cu ochiul, puteți plasa o comandă direct pe site, urmând ca în cel mai scurt timp să primiți la ușă flipchart-ul comandat. Pe care îl puteți plăti cash, în sistem ramburs (în limita celor 5000 de lei, după cum bine știți). Alte avantaje, în afară de timp economisit și produsul adus acasă? Păi, AbsolutOffice comercializează cam tot ce ține de birotică și papetărie. Iar dacă v-ați cumpărat un flipchart, șansele sunt că veți avea nevoie și de niște dosare, de niște instrumente de scris și corectat, de niște stick-uri etc. Pe care le puteți lua din același loc. Mai multe produse înseamnă transport gratuit și diverse bonusuri, în cazul de față sub forma unor cadouri. În plus, de vreme ce cumpărați astfel de produse în mod regulat, vă puteți abona la site, vânând diversele promoții și reduceri și beneficiind de eventualele bonusuri pentru fidelitate. În afară de asta, magazinul din oraș vă oferă stick-uri USB sau pixuri personalizate?

Sigur că aceste avantaje se văd în toate domeniile, nu doar în cel al biroticii și papetăriei. Și sigur că un astfel de magazin își permite chiar să pună prețuri mai mici decât magazinul din orașul dvs, pentru simplul fapt că pe partea de vânzare online economisesc oameni care să stea după tejghea și au clientelă mult mai mare. Avantaje pentru toată lumea.

În concluzie, dacă până acum ați ignorat internetul, n-ar strica să îl luați în considerare, pentru a vă face viața mai simplă, mai ieftină și mai ușoară - indiferent de produsul căutat sau factura plătită.