Tortul pentru botez - repere de selectie

10.10.17  Ethos Plus
Alegerea unui tort vizeaza anumite referinte ce nu tin numai de gust sau numai de aspect. Tortul este de regula imaginea reprezentativa a unui eveniment, a unui moment specific. Se doreste sa fie acel desert care incanta din toate punctele de vedere, atat prin gust, cat si prin imaginea sa vizuala. Si desigur, cand totul are o nota personalizata, parca este cu atat mai flatant.

tort botez

Alegerea tortului pentru botez


Cand vine vorba de un botez, alegerea tine cont de micul membru sarbatorit, o data cu crestinarea sa ca punct de reper. Deja exista tematici ce se pot aborda pentru ca tortul sa fie unul reprezentativ. Insa lucrurile nu se rezuma deloc la simplism. Iata si cateva idei in acest sens:

  • Tortul pentru copii este de preferat sa insemne o explozie de culori. In mare parte clasica situatie implica rozul pentru fetite si albastrul pentru baieti. Daca sunteti pe o alta lungime de unda si va doriti un tort modern, ar trebui sa iesi din aceasta zona de confort. Asadar, un aspect multicolor este imaginea perfecta pentru a defini universul copiilor.
  • Bogat in detalii. Un tort de botez este mai mult ca oricand necesar a pune accent pe un design complex. Din acest punct de vedere puteti alege design-ul cu baloane colorate, cel cu elemente specifice de la bebelus si forme de genul si pana la un design clasic insa de efect, de genul bulinelor colorate si contrastante.
  • Cat despre tematica in sine, cei mai multi dintre parinti merg pe ideea de nou, inovativ, tort unic si se gandesc la ce interpretare sa ofere in imaginea tortului, tinand cont de momentul de venire pe lume a bebelusului. Asadar, puteti alege un tort minimalist insa elegant de genul celui cu papion, specific clar pentru un baietel; tortul cu strumf, bebe in carucior sau o printesa cu bagheta ce troneaza pe tort sunt alte idei inedite. Daca la fetite se prefera coroana, tiara, pentru baieti papionul este un element interesant de ales. Funditele, florile si bulinele colorate pot completa si ele design-ul ales.

tort artdessret

Desigur, ceea ce se alege vine in corelatie si cu detalii ce tin de cantitate spre exemplu. Unele modele de torturi impun un anumit numar de kilograme minim. Deci, atat timp cat va incadrati sau nu in tiparele impuse, veti avea si un alt reper de selectie. O mica diferenta fata de alte situatii este legata de faptul ca partea financiara pare ca paleste; parintii sunt atat de impresionati de asftel de torturi incat nu se limiteaza dupa pretul impus. Pana la urma, tortul la botez este si el un element important in cadrul petrecerii, deci merita si atentia cuvenita.

De unde alegeti tortul de botez


Un tort botez este ales in functie de repere practice. Insa in cele din urma conteza unde veti gasi cofetarul care va poate realiza tortul dorit.

In cadrul paginii cofetariei Art Dessert – artdessert.ro - se gasesc categorii specifice pentru fiecare referinta in parte si anume torturi de botez pentru fetite sau baieti. Astfel, parintii pot alege ce au nevoie si in mod practic, se vor baza pe selectii specifice evenimentului.