Povestea unei mașini de spălat

13.2.17  Ethos Plus
Salut, numele meu este Indesit și sunt o mașină de spălat haine! De fapt, sunt cea mai frumoasă mașină de spălat haine de pe scara mea! De când m-a cumpărat stăpâna mea, toate vecinele ei de scară o invidiază și mă laudă, făcându-și drum pe la noi, pentru diverse bârfe dar în secret ca să mă admire. Pentru că sunt multifuncțională, dispun de programe complexe de spălat și stors hainele, pe care le scot practic uscate, pot folosi mai multe tipuri de dero, pot scoate cele mai dificile pete de murdărie, pot albi hainele ca nimeni alta!

spalatorie de haine

Sau cel puțin puteam. Din păcate, săptămâna trecută s-a întâmplat o mică nenorocire: într-un buzunar al unui pantalon al băiețelului stăpânei se aflau niște pietre. Pantalonul a fost pus la spălat iar pietrele mi-au intrat la motor și la acea elice care învârte apa, așa că de atunci am început să tușesc. Iar ieri dimineață m-am oprit de tot și nu am mai putut spăla. Stăpâna, întristată, și-a tot sunat prietenele întrebând de un service masini de spalat la noi în oraș, adică în capitală, și de asemenea întrebând dacă cineva are timp și o mașină disponibilă să mă ducă în oraș, la reparații. Până când cineva i-a spus de Go Service.

Go Service este o firmă de reparatii masini de spalat Bucuresti, dar una atipică: în loc să mergi tu la ei cu mașina, vin ei la tine acasă. Stăpâna mea i-a sunat și peste o oră erau deja ajunși și începeau să mă desfacă și să se uite la mine, să vadă ce problemă am. Încă o oră mai târziu și eram din nou ca nouă, funcționând la parametri optimi. Așa că da, spre bucuria și satisfacția familiei care m-a cumpărat și spre invidia reluată a vecinelor, care credeau că s-a terminat cu mine, funcționez din nou ca nouă și sunt iarăși cea mai bună mașină de spălat haine de pe palierul și chiar de pe scara mea!

Rândurile de mai sus sunt, evident, o ficțiune. Cu toate acestea, firma Go Service este cât se poate de reală. Așa că povestea ar putea foarte bine să fie povestea mașinii tale de spălat. Cu condiția să nu le uiți numărul de telefon sau adresa web și să iei legătura cu ei când ți se strică această mașină. Sau, alternativ, poți să crezi că nu există povești și să-ți duci tu mașina în oraș, unde să-ți fie reparată în câteva săptămâni, timp în care să-ți speli hainele la o spălătorie publică. Alegerea, cum se spune, îți aparține!