Patul meu ideal

29.1.17  Ethos Plus
În ultima vreme, mă gândesc tot mai des să-mi cumpăr un pat dormitor. La criterii ar figura următoarele: să fie un pat dormitor ieftin, să fie mare, astfel încât să încapă lejer două persoane pe orizontală :), să facă parte din gama de paturi tapițate, pentru că înțeleg că acestea sunt mai moderne și mai bune, și să fie extrem de flexibil în ce privește schimbarea saltelei. Pentru că paturile noi nu mai sunt dintr-o bucată, ca cele vechi, ca recamierele de pe vremea bunicii, ci au o saltea, pe care o poți schimba când dorești, fără să schimbi tot patul.

pat de dormitor

Ei bine, nu este și cazul meu. Momentan eu am un pat dormitor dintr-o bucată, vechi, care m-a ținut foarte bine până acum (și încă se poate dormi în el fără probleme) dar care a început să dea semne că, totuși, i se apropie vârsta. Tapițeria de deasupra s-a descusut puțin într-un loc, este plin de praf, este greu de mutat, și, peste toate acestea, scârțâie (e cu arcuri!) și nici foarte lat nu este. O persoană încape dar două persoane ar fi cam la limită, cel puțin pentru gusturile mele. Așa că, vreau sau nu vreau, în curând va trebui să mă apuc să fac căutări pe Google după paturi tapițate și paturi dormitor.

pat acaju

Dacă sunteți în aceeași situație, în articolul de față vă propun să consultăm oferta de paturi de dormitor ieftine de pe acaju.ro, unde prin pat de dormitor ieftin înțelegem cam începând de la 700 de lei. Cred că ăsta e prețul pieței de altfel, nu știu dacă voi găsi mai ieftine, pentru că nici la țiganii de pe piață nu găsești mai ieftin de câteva sute de lei. Măcar aici ai calitate, lux și saltea. Am atașat în articol trei imagini luate de pe site, cu modele care îmi plac mie personal. Toate sunt sub 1000 de lei, pentru că m-am uitat la pat de dormitor ieftin. Toate au saltea detașabilă, pot alege ce culori vreau la ele și, partea principală, sunt mari! Dacă aș comanda astăzi unul dintre ele, l-aș putea primi peste 2 zile (dacă se află pe stoc, altfel, până în 60 de zile, la comandă), transportul fiind gratuit. Din păcate, salteaua se plătește separat.

pat tapițat

Probabil o să încep să studiez piața de saltele și o să mă abonez la astfel de site-uri. Pentru că, trăgând linie, vine o vârstă la care nu te mai mulțumești cu vechituri, iar o investiție într-un pat de dormitor de tipul celor de mai sus poate fi mult mai rentabilă în timp, oferindu-ți în plus un confort sporit pe perioada somnului. Deocamdată însă, sunt la faza de prospectare a pieței. :) Voi ce modele de paturi preferați sau ați recomanda altora?