Ce poți face în weekend la Constanța

10.12.16  Ethos Plus
Dacă ai o viață sedentară, dacă te-ai săturat de stat în casă, dacă lipsa de activitate te face să n-ai chef de nimic și dacă cauți ceva care să te scoată din starea de letargie, și cumva locuiești în Constanța, îți propun o activitate interesantă: airsoftul! Airsoftul este un sport cu tentă militară ce folosește replici ale armelor reale. Iar motivul pentru care constănțenii sunt oarecum avantajați în practicarea acestui sport este că la ei în oraș ființează un club cu exact acest specific: Airsoft Club Constanța, sau ACC.


Bineînțeles, nu putem avea club fără să avem un magazin airsoft constanta, cu arme și echipament de profil. Magazin pe care îl putem accesa online, la adresa airsoftmegastore.ro, dar care, spre deosebire de atâtea magazine apărute pe net peste noapte și despre care nu știm ale cui sunt sau unde își au sediul, are și un showroom spațios, cu produsele și echipamentele expuse în raft, showroom care vă poate facilita întâlnirea, la o cafea, cu alți iubitori ai acestui sport.

Despre avantajele unui showroom față de un simplu magazin online nu cred că mai este nevoie să vorbesc. Ultimul poate fi, în principiu, deschis de oricine, așa că tu, ca client, nu ai nicio siguranță cu privire la produsele pe care le cumperi, garanția lor etc. În schimb, la showroomul din Constanța găsiți un magazin cu sediu fizic, care nu dispare, care îți poate înlocui eventualele produse uzate cu altele noi, care îți poate furniza echipamente la prețuri sper că rezonabile, care îți poate oferi sugestii, care preactic se implică în tot ce ține de practicarea acestui sport pe raza județului. Pentru că, din câte pot eu să-mi dau seama, tot ei au fondat și clubul de care aminteam mai sau sunt implicați în el, clipul anterior fiind luat de pe canalul lor de YouTube.

Deci magazin de airsoft constanta, club de airsoft, iar locuri unde să practicați există din belșug. Hobby-ul nu este extrem de costisitor, odată cumpărat echipamentul și „jucăria”, adică pușca sau pistolul airsoft, nu veți avea nevoie de upgrade prea curând. Mie îmi pare rău că airsoftul este destul de puțin cunoscut și cu totul absent în alte orașe ale țării. Eu de exemplu, din orășelul meu de provincie ardelean, nu prea am acces la el. Dar pentru voi, cei care locuiți în Constanța, există și această frumoasă și captivantă posibilitate.

Vizualizați magazinul Airsoftmegastore folosind linkul https://goo.gl/maps/VVh7Wqsfcg42 și spor la întrecere!