Un magazin online cu electrocasnice

31.10.16  Ethos Plus
Unul din marile avantaje pe care ni le-a adus internetul este apariția magazinelor online de tot felul, care fac posibilă achiziția unor produse la prețuri competitive și într-un timp scurt, transportul făcându-se, de regulă, printr-un serviciu de curierat rapid și iefin. Un astfel de magazin este timoshop.ro.

electrocasnice

TimoShop vinde produse electrocasnice. Ați ghicit: cuptoare (cu sau fără microunde), masini de tocat (carne sau legume, de ce nu), aparate de aer condiționat, aragaze, boilere, aspiratoare (de toate formele și mărimile), plite, radiatoare, congelatoare, frigidere, combine, mașini de spălat, ba chiar și televizoare, iar lista ar putea continua.

Care sunt, concret, avantajele cumpărării unor produse de la un magazin online? În cazul de față, poți comanda aspiratoarele sau produsele dorite direct de pe net, din confortul propriului tău fotoliu. Plata poate să se facă ramburs, așa că nici măcar nu este nevoie să ai banii înainte. Produsele îți sunt livrate la ușă, TimoShop făcând eforturi să le primești în maxim 48 de ore de la plasarea comenzii. Plătești doar după ce primești coletul, iar transportul este gratuit pentru comenzi mai mari de 250 de lei.

Apoi, pe un magazin online poți găsi mai multe produse decât într-unul clasic. Poate pentru că găsești inclusiv modele pe care le au în stocul furnizorilor și le pot aduce rapid, în timp ce la magazinul de peste drum nu vei vedea decât ce este efectiv acolo. Ziceam de aspiratoare, ei bine, pe TimoShop există peste 100 de modele, așa încât găsirea cel puțin a aspiratorului dorit nu ar trebui să comporte probleme pentru nimeni. Sau poate singura problemă vizibilă este tocmai faptul că sunt prea multe și nu știi ce să alegi dintre ele.

Toate aceste produse sunt frumos afișate pe pagină, unul sub altul sau într-o galerie, și poți de asemenea să le sortezi după preț, după denumire sau după alte criterii. Poți vedea produsele cele mai cumpărate. În plus, fiecare produs are pagina lui, cu o descriere amănunțită, așa că te poți informa mult mai bine și mult mai rapid asupra mașinii de tocat dorite, de exemplu, decât într-un magazin fizic, unde ai un timp limitat și o simplă etichetă pe produs.

Unele produse beneficiază de diverse oferte și discounturi. Pe care le afli din timp, dacă te abonezi la newsletterul lor. Apropo de asta, în curând va fi Black Friday, așa că fiți pe fază pentru eventualele promoții din această perioadă!

În concluzie, rămâne o singură întrebare: de ce, conform statisticilor, atât de puțin români cumpără de pe net, comparativ cu celelalte popoare civilizate ale Europei și din lume?