Schimbă-ți ținuta de Black Friday!

15.11.16  Ethos Plus
Se spune că toamna se numără bobocii. Ei bine, de câțiva ani încoace, toamna se numără reducerile! În articolul de față vă prezint un magazin cu haine, pulovere și bluze dama, la care deja promoțiile și ofertele speciale de Black Friday au început să curgă. Evident, pentru că suntem în 2016, magazinul este online, respectiv are site, pe care vă invit să-l vizitați dând click pe linkul de mai sus.

pulover dama

Pe pagina cu bluze de damă din acel link găsim peste 100 de produse. Ele nu sunt sortate în funcție de preț, așa că probabil veți dori să faceți acest lucru ca prim pas. E foarte ușor, dați click pe butonul din dreapta sus și puteți să le afișați ordonate după nume, după preț, după notă sau după model, crescător sau descrescător. Cea mai ieftină bluză? 29 de lei. Ce mai scumpă? 155 de lei, dar, în apărarea ei, arată foarte bine! Între aceste două limite găsiți tot ce vă doriți.

pulover dama

Toate produsele de pe site apar a fi reduse. Nu doar bluzele, ci și pe pagina cu pulovere si cardigane găsim aceleași prețuri tăiate cu negru și rescrise cu roșu, un roșu care să te tenteze să le cumperi!

tricou dama

tricou dama

Există și alte avantaje în afară de discounturi. Eu nu am priceput niciodată de ce reducerile specifice momentului de Black Friday sunt înghesuite într-un singur weekend, în loc să fie desfășurate pe parcursul a uneia sau a două săptămâni. Ei bine, iată că deși azi e abia marți, cei din spatele site-ului Bellezza Fashion au dat calendarul puțin înainte, declarând oficial că Black Friday a venit deja!

pulover dama

Faptul că deja avem reducerile afișate se îmbină foarte bine cu caracterul online al acestui magazin. Pentru că ce ai fi făcut într-un magazin fizic, cu sediul în orașul tău? Te-ai fi învârtit două ore, într-o înghesuială teribilă, apucând să vezi doar o mică sortimentație, pe când aici poți analiza în voie fiecare bluză, pulover sau cardigan afișat, le poți studia în intimitatea locuinței tale, lejer, la o cafea, la un ceai sau la o ciocolată caldă. Te poți imagina îmbrăcând oricare dintre aceste produse și admirându-te în fața oglinzii, spunându-ți că gata, ai găsit cadoul ideal pe care să ți-l faci la început de iarnă, pentru ca imediat după aceea să dai pagina și să vezi un model și mai frumos!

pulover dama

Există și o pagină specială cu oferte, iar eu vă recomand, dacă sunteți pasionate de haine și fashion, să vă abonați și la newsletterul lor, pentru a fi la zi cu ultimele noutăți și promoții. În încheiere, meționez că BellezzaFashion.ro este un magazin online ce oferă spre comercializare fuste din piele, haine de firmă, costume de baie, pantaloni din piele naturală, blugi, rochii de club și multe alte categorii pe care acum le puteți găsi la ofertă. Toate aceste produse se găsesc acum la reduceri mari, așa că descoperă oferta!