Povestea unei mașini de spălat

31.10.16  Ethos Plus
Salut! Numele meu este Ariston, dar prietenele îmi spun Ari. Poți să îmi spui și tu așa, dacă vrei! În rândurile de mai jos o să îți spun pe scurt povestea mea și o să îți fac cunoștință cu un service de reparatii masini de spalat Bucuresti. De ce? Citește în continuare și ai să vezi!

masina de splat ariston

Am fost cumpărată într-o frumoasă dimineață de primăvară. Stăpânul meu m-a dus la el acasă, într-un cartier rezidențial din București. Acolo am fost tratată foarte bine. În schimb, i-am ajutat pe stăpâni să își curețe și spele hainele de mizerie și pete. Funcționam impecabil și toată lumea era mulțumită de mine. Lucrurile au mers strună iar hainele au ieșit mai albe și mai curate ca niciodată din ușa mea timp de câțiva ani buni. Până când, într-o toamnă, să fi fost de la frigul de afară, sau poate de la niște obiecte de pastic și metal pe care stăpâna le-a băgat din greșeală pe ușă odată cu hainele, nu știu sigur, cert este că m-am îmbolnăvit și am început să tușesc groaznic.

Din acel moment nu am mai putut să funcționez deloc. De fiecare dată când cineva apăsa butonul de spălat haine, o tuse cumplită mă cuprindea și nu eram efectiv capabilă să îmi îndeplinesc funcția pentru care am fost creată. Am crezut atunci că pentru mine totul s-a sfârșit. Că voi fi aruncată la fier vechi, unde îmi voi găsi moartea, ruginită sau dezmembrată de alții. Dar, surpriză, într-o sâmbătă după-masa stăpânii mei au sunat pe cineva și, cu toate că era weekend, la noi acasă au venit niște medici de mașini de spălat, care m-au consultat și mi-au pus un diagnostic, în mod gratuit.

Apoi m-au transportat, tot gratis, la un service masini de spalat Master Service, chiar în acea după-masă de weekend. Acolo am fost bandajată și reparată, iar stăpânii m-au luat înapoi săptămâna următoare. Nu vă pot descrie cât de bine respiram după aceea și ce frumos funcționam! Era din nou o plăcere pentru mine să spăl hainele și să-i văd pe toți din acea casă fericiți. Și, bineînțeles, să văd că mă tratează în continuare la fel de frumos.

Povestea de mai sus este una fictivă. Dar, dacă locuiești în capitală, ea poate fi povestea mașinii tale de spălat. Pentru că, dacă aceasta se strică, nu înseamnă că nu o poate repara nimeni și trebuie s-o arunci la fiare vechi!