Rochii de seară frumoase și ieftine

25.9.16  Ethos Plus
Dacă ești fată și îți plac rochiile, mai ales cele frumoase, te invit să vizitezi paginile site-ului inpuff.ro, care oferă o mulțime de haine la modul general și în particular rochii de seară, în culori și forme minunate. Așadar, haide cu mine într-un scurt tur virtual pe pagina cu rochii de seara InPuff, pentru a ne clăti ochii cu ceva frumos, dacă nu cumva dorești să și cumperi!



În primul rând, pe site-ul inPuff găsim colecții ca: Atmosphere, Miss Grey, Artista, MBG, Ade Collection. Rochiile se pot filtra după preț și poate că ar fi trebuit să încep spunând că e vorba de niște rochii de seară ieftine. De exemplu, cât ar putea costa rochia roșie din imaginile de mai sus? Dacă te-ai gândit la peste 100 de lei, atunci te-ai înșelat. Ceea ce trebuie să spun că este lăudabil, deoarece pe net e plin de magazine de haine, unele nu chiar atât de frumoase, dar la prețuri foarte pipărate! Urât din partea lor.

Cu 175-185 de lei găsești o mulțime de modele foarte elegante, pentru ieșiri în oraș, pentru evenimente selecte sau pentru ținuta cazual. Unele sunt mulate, altele largi, unele mai lungi și altele mai scurte, potrivite pentru orice vârstă și, cred, dimensiuni, care se pot selecta la fiecare articol în parte. În place că aspectul site-ului este foarte frumos, pur și simplu e o plăcere să navighezi, și ai la dispoziție în stânga multe filtre, prin care poți sorta produsele în funcție de croi, de lungime, de culoare, de mărimi, și, bineînțeles, de preț. În acest fel vei putea găsi mult mai repede ceea ce te interesează.

Aș putea să iau la rând rochiile de acolo și să ți le prezint pe fiecare, dar cred că deja ai intrat singură pe site. În acest caz, nu uita că există o pagină cu reduceri, unde poți să vezi doar produsele care beneficiază de discounturi. De asemenea, te poți abona și la newsletterul lor, pentru a fi la curent cu ultimele apariții. Comenzile le poți face online și produsele îți vin acasă, prin curier. Plata se poate face și prin PayPal. Magazinul implementează o politică de returnare sau schimbare a produselor neconforme. Înscrierea pe site îți aduce o reducere de 3% la comenzile ulterioare și abonarea la newsletter îți poate aduce un voucher lunar de 300 de lei (prin tragere la sorți).

Cu niște produse superbe, cu un site aspectuos și aproape 200.000 de fani pe Facebook, părerea mea este că magazinul inPuff ar trebui să figureze pe lista de legături rapide alte oricărei fete sau femei.