Putem vorbi deja de cadouri?

23.9.16  Ethos Plus
Oficial toamna a început la sfârșitul lunii august. Neoficial, am intrat în ea cam pe la mijlocul lui septembrie, și iată că deja avem ploi și temperaturi ceva mai scăzute decât cele cu care eram obișnuiți. În aceste condiții nu poți să nu te gândești la iarna ce va veni. Context în care dați-mi voie să vă prezint o idee minunată pentru cadouri de Craciun personalizate. În fond, dacă ne gândim, nici nu mai e mult, timpul zboară și ne vom trezi în plină perioadă a colindelor.

cadouri de Crăciun

Ziceam că ideea celor de la Debonaire este foarte mișto. Ei oferă cadouri business și cadouri pentru diferite ocazii. De ce? Pentru că trebuie să existe și pe ramura asta un serviciu profesional, care să-ți ofere cele mai selecte și avantajoase cadouri crăciun, coșuri cadou crăciun, cadouri crăciun ieftine sau cadouri de crăciun online, numiți-le cum vreți. Ele sunt utile mai ales în cadrul unor companii, firme, evenimente oficiale, obligații etc, dar pot fi folosite cu succes oricând este nevoie să faceți un dar mai multor oameni.

Poate că, din poziția de manager al unei instituții, nu știți exact ce cadori ar prefera angajații dvs. Dar vreți să le dăruiți ceva la sfârșit de an, de sărbători. Sau poate că trebuie să acordați niște pachete cu eticheta ghift și urări frumoase unei alte instituții sau firme, cu care aveți relații strânse. Indiferent care ar fi motivele și contextul, cum anume alegeți cadoul potrivit? Ca răspuns la această întrebare, a apărut Debonaire.

Avantajele sunt destul de ușor de intuit. În primul rând, produsele vor fi selecte, alese cu grijă. Asta vă scapă de riscul de a cumpăra ceva care se dovedește nasol, pentru că ei deja filtrează produsele în funcție de calitate, ăsta fiind domeniul lor de activitate. Apoi, prețul de achiziție va fi în general mai mare dacă le cumpărați din altă parte, bănuiesc, deoarece de regulă cei care se ocupă doar cu un anumit lucru sunt în măsură să ofere prețuri competitive. În sfârșit, cum alegeți mai multe produse, de la mai mulți furnizori, și cum le ambalați? Debonaire vă scapă și de grija asta, punându-vă la dispoziție coșulețe sau alte ambalaje elegante și drăguțe, pachete gata făcute, selecții gândite atent. Și toate acestea se pot comanda online, fără să fie necesar să vă deplasați undeva.

În sfârșit, faptul că sunt pachete cu cadouri de crăciun gata făcute nu înseamnă că sunteți limitat în opțiuni. Vorbim de cadouri de craciun personalizate, iar la această personalizare puteți contribui și dvs. Adică puteți modifica configurația cadourilor pe care le alegeți, optând pentru eliminarea unui produs sau adăugarea altuia, după preferințe.

Dar gata, că i-am lăudat destul. De fapt am lăudat ideea, că de la ei n-am avut până acum ocazia să cumpăr ceva. Dar ideea e faină. Iar dacă veți fi în criză de timp și veți avea nevoie de niște cadouri drăguțe, de exemplu pentru angajați, veți ști la cine să apelați. :)