Idei de mobilare a linvingului

7.5.16  Ethos Plus
După capul meu, există trei condiții de bază pentru a avea un living la superlativ. Prima condiție ține de locuință sau mai precis de camera în sine: aceasta trebuie să fie suficient de spațioasă și bine luminată. Degeaba te chinui să amenajezi un living mic sau încerci să convertești un hol într-un living, rezultatele probabil nu te vor mulțumi. A doua condiție de bază este mobilatul livingului. Probabil cea mai bună idee este să folosești mobilier modern pentru living, iar aici nu cred că trebuie să aduc niciun argument.

ansamblu living alehandra

Dar pot aduce câteva exemple. Mi-au plăcut mult seturile de mobilă living de calitate de pe unican.ro, de pe care am și preluat imaginile atașate. De exemplu, eu sunt un fan al culorilor deschise, luminoase dar fine, neagresive, și în particular îmi plac nuanțele de mov și violet. Iată în imaginea de mai sus un ansamblu de mobilier pentru living, la preț de 3400 ron, în care violetul apare doar pe alocuri dar conferă camerei o imagine de ansamblu foarte plăcută. Pentru că nuanțele mobilei, ca și cele ale rujului de buze sau altor instrumente de make-up feminin, trebuie dozate fin, subtil, armonios, nu strident.

living rose

Iată și o a doua imagine, pentru cei care preferă simplitatea, deși paradoxal, atmosfera generală este oarecum mai caldă, mai vie. Cred că acestea sunt câteva din semnele faptului că avem în față o mobilă de calitate, de pe un site cu mobilier de lux, ce se adresează pretențioșilor într-ale gusturilor. Sigur, ar mai fi câteva indicii, ca faptul că au mii de fani pe rețelele sociale, produsele lor fiind apreciate masiv (am văzut câteva postări pe pagina lor de facebook, cu peste o mie de reacții).

A treia și ultima condiție este cea a inspirației în alegere și amenajare. Mobila, ziceam că la fel ca machiajul, trebuie dozată atent, fin, armonios, precum în acest video, și nu colorată strident sau țipător. Apoi, ea trebuie să fie adecvată spațiului în care o așezi și trebuie să se asorteze cu restul încăperilor din locuința ta. Deși să zicem poți găsi 10 tipuri de mese sau colțare minunate, nu toate vor fi potrivite unei camere sau alteia.

Voi după ce reguli vă ghidați când vă mobilați livingul?