Farmecă-l cu niște gene false!

20.5.16  Ethos Plus
Majoritatea bărbaților nu înțeleg cum femeile pot să-și petreacă ore în șir în fața oglinzii, făcându-și machiajul sau îmbrăcându-se. Pentru bărbați nu contează prea mult cum arată ei, cum se îmbracă sau dacă au burtă. Mai mult, adeseori nici nu observă că iubita și-a schimbat vopseaua de păr sau rujul de buze (și nu înțeleg de ce ea îi privește supărată). Cu toate acestea, fiecare detaliu de care femeile se îngrijesc contribuie la imaginea lor de ansamblu, iar această imagine este cea care îl farmecă pe fiecare bărbat, fie că e conștient sau nu de asta. În articolul de față vă propun să utilizați niște gene false Amalia, pentru încă unul din acele mici detalii care aparent nu contează dar în realitate vă fac atât de frumoase.

gene false

Ochii tăi au constituit întotdeauna un element de fascinație pentru bărbați. Ei sunt, de altfel, izvorul a numeroase mituri și legende populare. Se spune, chiar la noi în popor, că cineva are ochi buni, sau - opusul - că cineva te-a deochiat. Nu știu cu deochiatul cum e, dar sunt sigur că poți obține niște ochi minunați și prin aplicarea unor gene false potrivite, în funcție de fizionomia ta și de emoția sau starea pe care vrei s-o transmiți. Prin urmare, te invit să consulți catalogul de pe amalia ro și să-ți imaginezi cum ai putea să arăți altfel, diferit în fiecare zi.

gene false

Asta cu atât mai mult cu cât e vorba de niște gene false ieftine, cu prețuri între 6 și 10 lei. Probabil nu trebuie să-ți amintesc cum se aplică astfel de gene, dar voi face o încercare, pentru cele care sunt începătoare. Mai întâi se curăță genele naturale și pleoapele, cu ajutorul unui demachiant, scopul fiind îndepărtarea oricăror urme de grăsime și machiaj. Apoi, se ia cu o pensetă un smoc din pachet și se înmoaie cu capătul inferior în adeziv, după care se lipește, evitând contactul cu pielea pleoapei. Dar mai bine vă pun un clip cu diverse informații utile și instrucțiuni în această direcție:


În concluzie, genele false pot constitui o armă redutabilă din arsenalul de seducție al unei femei. Mai ales că sunt atât de ieftine, comparativ cu alte produse, dacă vă plac și vă stă bine cu ele, folosiți-le!