Idei de decorat locuința

22.4.15  Ethos Plus
Indiferent că locuim la casă sau la bloc, cu toții dorim să ne simțim cât mai bine în spațiul pe care-l ocupăm cea mai mare parte din timp. Venind în întâmpinarea acestei nevoi, cei de la HomeX ne pun la dispoziție o gamă impresionantă de produse cu care ne putem înfrumuseța pereții, patul, grădina ș.a.m.d. Dintre ele, mă voi opri în acest articol la o categorie de decorațiuni mai puțin cunoscute, și anume la rame foto. Rame ce fac și obiectul fotografiilor de mai jos.

rama foto metalică

Se spune că Dumnezeu e ascuns în detalii iar acest lucru este valabil și când vine vorba despre poze sau fotografii. Pentru tânărul din ziua de azi, obișnuit să-și creeze albume cu nenumărate selfie-uri pe Facebook, problema unui tablou clasic sau al unei fotografii înrămate nu prea mai are relevanță. Dar pentru ochiul iubitor de frumos, este adeseori acel detaliu ce face diferența între o locuință banală și una plină de distincție. Imaginați-vă un perete cu tablouri clasice, în rame ca cele alăturate. Cu portrete ale voastre, ale iubiei/soției voastre (sau soțului) și, de ce nu, ale copiilor. Într-o lume dominată de digital! O reîntoarcere la spiritul artistic tradițional ar aduce cu sine un plus de rafinament pentru cel capabil să îl perceapă.

Pe HomeX am văzut rame închise, deschise și aurii, din metal și rășină. Prețurile variază între câțiva zeci de lei (30 pentru ramele simple din prima imagine) și câteva sute, pentru că unele produse sunt de calitate superioară. Modelele sunt extrem de variate iar numărul lor - suficient cât să satisfacă orice gusturi. Gusturi pe care poate nici nu le conștientizăm, în lipsa exercițiului practic. De exemplu, în Vinerea Mare am fost acasă la un prieten. Știam de la el că-și decorase curtea și casa cu tot soiul de obiecte de artizanat: pitici, doi manechini îmbrăcați în costume populare, diverse animale, își făcuse o ciupercuță acoperită, cu mese și scaune din lemn în mijlocul curții etc. Nu am fost impresionat când îmi spunea de ele dar când am pus piciorul în curte, am rămas mască.

rama foto alegria

Domeniul obiectelor artizanale și decorative este unul viu, în care se investește. Cât privește motivele pentru a cumpăra de la HomeX, o să vă dau câteva detalii luate chiar de pe site. Magazinul comerciealizează obiecte legate de casă, grădină etc într-o gamă extrem de bogată (peste 5500 de produse), de a căror calitate se pun chezași. Dacă totuși nu sunteți mulțumit de ele, le puteți returna în termen de 14 zile (presupun că de la data primirii). Mai aveți garanție 30 de zile la orice produs cumpărat și transport gratuit, dacă valoarea comenzii depășește 300 de lei, oriunde pe teritoriul țării.