Rochii frumoase la prețuri reduse

11.3.15  Ethos Plus
Da, doamnelor și domnișoarelor, deși a trecut 8 Martie, acest articol este pentru voi! În premieră pe acest blog, m-am gândit să extind Ziua Femeii la toată luna martie! :) Să nu ziceți că bărbații nu au inițiatie frumoase



Zicea cineva, și parcă Freud era numele lui, că bărbații n-au nicio șansă să înțeleagă vreodată psihicul feminin. Că nimeni nu știe ce e în mintea unei fete. Dați-mi voie să tatonez acest teren minat numit Femeie și să-i demonstrez lui Freud că s-a înșelat. Într-adevăr, multe pot fi în mintea unei femei și n-aș putea spune, de exemplu, pe cine urăște ea sau ce îi displace la un anumit moment dat. Dar vă pot spune cu siguranță că hainele ocupă un loc fruntaș în topul preferințelor ei. Și că nu există moment din zi sau din noapte în care să n-o poți surprinde plăcut, făcându-i cadou de exemplu o rochie superbă. Iar asta pentru că orice femeie adoră să se îngrijească și să arate bine, simțindu-se împlinită când noi o admirăm și complimentăm.


Ei bine, astăzi o să vă prezint un magazin care în această perioadă oferă reduceri la rochii de până la 50%. Este vorba despre Helen Boutique. După ce se vede pe site, acest magazin comercializează aproape exclusiv rochii, ceea ce îl face foarte interesant, în ideea că dacă numai cu asta se ocupă, o să găsiți acolo o gamă variată de rochii (înțeleg că au peste 400 de modele) la prețuri mai competitive decât ați găsi la un magazin de haine în general. De exemplu, pe pagina cu rochii de seară de la Helen Boutique sunt afișate 68 de produse, deci este de unde alege.

Rochiile au prețuri uneori sub 100 de lei (chiar 75 de lei, gen). După părerea mea de bărbat, sunt minunate și extrem de diverse, capabile să satisfacă orice gust și ocazie. Am intrat pe câteva și am observat că procesul de comandare este foarte simplu. Puteți comanda direct de pe site sau telefonic, puteți alege foarte ușor mărimea care vi se potrivește, aveți mai multe poze, din mai multe unghiuri, care să vă convingă.


Inițial, discounturile de la Helen Boutique au fost acordate în luna februarie, probabil pentru că urma 8 martie, dar firma s-a gândit să extindă aceste promoții așa că ele sunt valabile și acum. Nu știu însă cât o să mai țină minunea. Deci, spor la shopping!