Trei idei de cadouri pentru femeia născută în zodia Peşti

2.3.15  Iacob Plus
Fermecătoare, pătrunzătoare şi plină de sensibilitate, femeia născută sub semnul zodiacal Peşti se dovedeşte a fi printre cele mai greu de impresionat doamne sau domnişoare, ea aşteptând grija, protecţia şi atenţia totală din partea partenerului, mai ales atunci când vine vorba de cadouri. Înzestrată fiind din naştere cu o înţelepciune aparte, enigmatică şi de o feminitate irezistibilă, nativa zodiei Peşti (19 martie – 20 februarie) este o femeia fatală, de un farmec hipnotizant, ce merită a fi răsfăţată cu daruri atent alese şi menite să-i dovedească cât de mult contează pentru cel care i le oferă. În continuare, vă vom prezenta trei idei de cadouri pentru femei Borealy, oferite de reprezentanţii celui mai bun magazin online de cadouri de pe piaţa autohtonă.

sirenă

Bijuterii încrustate cu pietre preţioase recomandate zodiei Peşti

Ametistul, citrinul, peridotul, opalul, safirul, turcoazul, piatra lunii sau acvamarinul sunt câteva cristale naturale recomandate nativelor zodiei Peşti şi care îmbodobesc colecţia de bijuterii preţioase Borealy, rolul acestora fiind de a amplifica energiile pozitive, de a ajuta vindecarea trupească şi spirituală, de a-şi proteja protectoarea. Un exemplu de cadou inspirat pentru femeia din zodia Peşti o reprezintă inelul African Ametist Cushion, încrustat cu un cristal natural de ametist african, de altfel cea mai valoroasă variantă a acestei pietre preţioase. Fin încadrat cu mici cristale de tanzanit natural, acest inel va imprima purtătoarei sale energii pozitive, linişte şi carismă, punându-i în valoare rafinamentul şi senzualitatea.

Decoraţiuni pentru casă originale şi de lux

Doamnele şi domnişoarele născute în zodia Peşti sunt mari iubitoare de artă, valoare şi, implicit, de lux. Puteţi impresiona o astfel de femeie cu un obiect decorativ original, de mare valoare estetică şi intrinsecă şi semnat de compania italiană Marcolin – ColleVilca, apreciată mai ales de vedete şi figuri publice precum fostul premier Silvio Berlusconi, actriţa Angelina Jolie, Kevin Costner sau Harrison Ford. Pesce Angelo Argint by Marcolin este o ingenioasă variantă de cadou pentru nativele zodiei Peşti, obiectul decorativ fiind lucrat în întregime manual din cristal de calitate superioară şi argint. Bogatele semnificaţii spirituale ale peştelui se împletesc cu cromatica sugestivă şi luxul unui obiect decorativ de rară măiestrie – simbol al înţelepciunii, al fecundităţii, al creştinismului, precum şi un activator al prosperităţii în arta feng shui.

Ceaiuri de lux, într-un cadou – simfonie a simţurilor

Admirația pentru natură a unui semn de Apă se reflectă și în plăcerea de a savura o ceașcă de ceai, motiv pentru care femeia Pești va primi cu încântare în dar ceaiuri de lux, menite să-i ofere plăcute experiențe senzoriale. Iată de ce un cadou de răsfăț pentru această doamnă sau domnișoară îl reprezintă setul Dammann Freres Chorus, însumat din 18 sortimente de ceaiuri clasice, fiecare combinaţie în parte fiind rezultatul unei îndelungate tradiţii şi mărturie a măiestriei producătorului francez Dammann. Ceaiurile reputatului producător francez mai sunt cunoscute și sub denumirea de „ceaiurile regilor”, Dammann fiind furnizorul Casei Regale Franceze, aspect ce subliniază calitatea şi exclusivismul celor mai rafinate amestecuri de plante. Cele 18 sortimente de ceaiuri regale sunt păstrate în recipiente metalice individuale şi sunt oferite într-o casetă de lemn lăcuit, respectiv într-o prezentare deosebită, ce anticipează calitatea şi raritatea conţinutului.

Sfaturi generale privind alegerea cadoului pentru femeia Peşti:

  • Dacă îi oferi bijuterii preţioase nativei zodiei Peşti, optează pentru cele încrustate cu pietre şi cristale albastre; această culoare, alături de nuanţele de verde, mov şi violet putând domina şi alte accesorii feminine, precum o casetă pentru bijuterii sau un portofel de înaltă calitate;
  • Dacă îi oferi flori femeii Peşti, poţi opta, pe lângă eternii mesagerii ai iubirii – trandafirii, pentru aranjamente cu orhidee, liliac, lotus sau viorele;
  • Fiind semn de apă, femeia Peşti adoră obiectele decorative cu specific marin, precum macheta unei corăbii, scoicile şi mărgăritarele acestora – perlele naturale;
  • Nativa zodiei Peşti adoră parfumurile de lux, senzuale şi cu influenţe exotice. Notele preferate au ca elemente comune lemnul de santal, lotusul sau ienupărul, dar şi cocktailurile tropicale caracteristice unui parfum marin provocator, asezonate cu note de fructe roşii răcoritoare.
  • Mereu elegante, deosebit de sensibile, visătoare, irezistibile şi în acelaşi timp fragile şi vulnerabile, femeile Peşti sunt comorile bărbaţilor din viaţa lor, ce confirmă zicala potrivit căreia ziua femeii este doar una în an, pe când a domnilor – în fiecare zi. Ultimul sfat Borealy de pe lista noastră, dar nu şi cel din urmă ca valoare, este să cuceriţi femeia Peşti cu toată generozitatea, emoţiile şi atenţia dumneavoastră, oferindu-vă, astfel, privilegiul de a fi voi înşivă subjugaţi de cel mai senzual şi delicat partener de cuplu.