Importanța ambalajelor

29.1.15  Ethos Plus
Ați consumat vreodată ulei presat la rece? Este un ulei mai gros, mai consistent, cu un gust diferit (pe care s-ar putea să nu-l agreați până când vă obișnuiți cu el). Dar este mai sănătos decât cel obișnuit. Îmi aduc aminte că am cumpărat mai demult o sticlă cu un astfel de ulei, de la un țăran sau mic intreprinzător. Ambalajul era un pet obișnuit, peste care se lipise o etichetă simplă: o foaie albă cu un text scos la imprimantă. Când și de la cine am cumpărat acea sticlă, nu mai rețin. Dar aspectul ei mi-a rămas întipărit în minte.

etichete autoadezive imprimate

Cât de mult contează prima impresia, forma exterioară sau ambalajul pentru un produs? Cred că foarte mult, de vreme ce toate rafturile magazinelor sunt pline de etichete colorate, vii, stridente. De altfel, nu-i nevoie să ne gândim doar la produse. Și când vedem o persoană de sex opus pe stradă, prima dată suntem atrași (sau nu) de modul cum arată la nivel fizic. Abia apoi urmează o eventuală apropiere. Eu de exemplu cunoșteam proprietățile uleiului presat la rece. Dar altcineva în locul meu, ar mai fi cumpărat acea sticlă al cărei aspect transmitea atât de puțin?

eticete in rola

În articolul de față o să vă prezint un magazin al cărui produs principal îl constituie... etichetele. Dacă aveți la rândul vostru un magazin sau o mică afacere, și doriți să dați o nouă viață aspectului sau designului exterior al produselor pe care le comercializați, putați apela la serviciile de etichetare Label Print. Băieții de acolo au 6 tipuri de produse: etichete auto-adezive, neadezive, în rolă, reclosure etc, care sunt utile mai ales în industria produselor alimentare și răcoritoare, vinurilor și băuturilor spirtoase, farmaceuticelor, cosmeticelor, articolelor vestimentare și produselor IT.

Nu sunt un specialist în domeniu dar am citit că Label Print are peste 10 ani experiență, timp în care și-a achiziționat unul sau mai multe tipare flexografice. Și am înțeles că acestea sunt tipare performante, de mare putere, care pot tipări în timp scurt la turație foarte mare. Asta înseamnă că s-ar putea să găsiți acolo volume mai mari de etichete, la standarde mai înalte, cu costuri mai mici. Deci merită să îi contactați, să vedeți ce și cum, dacă sunteți interesat.

etichete de pret

După cum puteți apela la ei și dacă sunteți o persoană fizică. Ca de exemplu tatăl unui viitor mire ce vrea să-și lipească niște stickere sau etichete pe sticlele cu băutură, pe cutiile cu cadouri etc. Pentru că preiau și astfel de comenzi, nu doar din cele industriale.