Cum să faci bani cu VivaSMS

3.2.14  Ethos Știri
Pentru că foarte multă lume s-a întrebat dacă VivaSMS este o modalitate reală de a face bani sau o țeapă, și pentru că am un cont acolo de ceva timp, și niște membri noi în echipă n-au ce să-mi strice, m-am gândit să scriu un articol pe tema asta. O să explic punctual, dând răspuns la câteva întrebări de bază. Ele sunt: Ce este VivaSMSCum să mă înscriu pe VivaSMS, Cum să fac bani cu VivaSMS, Este VivaSMS țeapă, De ce nu primesc SMS-uri și Care sunt concluziile. Să le luăm pe rând.

Ce este VivaSMS?


Foarte pe scurt, o metodă prin care vă puteți suplimenta veniturile fără să investiți nimic, fără să fie necesar să depuneți vreo activitate și fără să riscați nimic. Dar decât să explic în cuvinte, mai bine vă pun un clip pe acest subiect (mai puteți vedea aici încă unul), durează mai puțin de două minute să-l vizionați:


După cum vă spuneam mai sus, eu sunt înscris acolo de anul trecut, și am chiar un blog despre VivaSMS.

Cum mă înscriu pe VivaSMS?


Simplu, dar este necesar să aveți o invitație, trebuie să vă dea cineva un link valid de înscriere („link magic” cum se numește), direct de pe site-ul oficial nu se poate. Dacă nu aveți la cine apela, puteți folosi linkul meu magic, caz în care o să intrați la mine în echipă. Dați click pe el, faceți scroll în josul paginii și apăsați butonul de SIGN UP. O să aveți apoi de completat câteva date de bază, printre care un număr de telefon la care să puteți primi SMS-uri, și de vă completat profilul. Sfatul meu este să vă dați datele reale, deoarece nu vi se va întâmpla nimic (nu veți fi spamat etc), și să completați profilul cu atenție, deoarece cu cât el este mai acurat, cu atât veți primi SMS-uri care să vă intereseze mai mult. Țineți cont că numărul lor este controlat de voi.

Cum să fac bani cu VivaSMS?


Odată înscriși, intrați în contul vostru. Veți constata că aveți deja un bonus de 200 credite (eurocenți), pentru simplul fapt că v-ați înscris. Mergeți sus, la profil. De acolo puteți seta câte SMS-uri doriți să primiți pe zi (între 1 și 5) și puteți alege două zine în care nu doriți să primiți deloc SMS-uri. Pentru fiecare SMS primit, veți fi plătit cu 3 cenți! Mergeți apoi în stânga, la rubrica Invita-ti prietenii. Acolo veți avea linkul vostru magic. Sfatul meu este să îl dați la cât mai multe persoane, pentru a se înscrie de pe el. Fiecare nou înscris pe linkul vostru vă va aduce un bonus de 10 credite. Fiecare SMS primit de el, precum și de cei înscriși sub el, până la nivelul 5, vă va aduce încă un cent. Adică, dacă aveți 5 persoane înscrise de voi, puteți câștiga mai mult după SMS-urile primite de ele decât după SMS-urile primite de voi înșivă!

succes

Cheia pentru a avea cu adevărat succes cu VivaSMS este să înscrieți cât mai multă lume la voi în rețea și să îi învățați să înscrie și ei pe cât mai mulți, la rândul lor. Pe măsură ce rețeaua sau echipa voastră se va mări, veți începe să adunați bani după toate SMS-urile trimise în rețea. Destul de tare, nu?

Este VivaSMS țeapă?


Răspunsul este că nu. Nici vorbă de așa ceva, în ciuda zvonurilor pe care le-ați putut auzi. Mai exact, administratorii sunt persoane serioase, inteligente, care au lansat o chestie ingenioasă, prin care speră să atragă o parte din afacerile cu publicitate pe terenul încă viran al telefoanelor mobile. Sigur că nu poate avea succes peste noapte, dar nu există succes peste noapte. Urmăriți să vă creșteți rețeaua și o să aveți numai de câștigat. Banii pe care-i câștigați se plătesc și datele voastre rămân private. Eu m-am înscris acum câteva luni, de pe un cont de mail nou, și până la momentul de față nu am primit nici măcar un mesaj de tip spam pe acest cont de mail și nici cu telefonul nu am avut probleme. Asta cred că spune ceva.

De ce nu primesc SMS-uri?


SMS-urile trimise prin intermediul VivaSMS provin de la niște firme care le comandă. Metoda fiind una nouă, originală și nefolosită încă, va mai dura un timp până când aceste SMS-uri vor începe să curgă. Ele se trimit și acum, dar în număr mai restrâns, și la cei care corespund (conform datelor din profilul) cu cerințele advertizerului. Totuși, puteți câștiga și acum bani, indiferent de câte SMS-uri primiți, înscriind alte persoane la voi în rețea. Pe măsură ce trece timpul și platforma va deveni mai populară, patronii de firme vor constata că reclama prin SMS-uri îi costă mai puțin decât reclama televizată, este mai puțin intruzivă decât publicitatea de pe internet și este extrem de bine targetată, adică o vor primi doar cei interesați de produsele lor. Astfel ei vor începe să câștige clienți iar voi veți începe să primiți tot mai multe oferte din domeniile voastre de interes, pentru care veți fi și plătiți!

Iar dacă până atunci v-ați format o rețea mare, vă dați seama cât de mult veți beneficia de pe urma ei...

Care sunt concluziile?


VivaSMS este o metodă simplă, aflată încă la început dar care funcționează (și există deja dovezi de plată postate pe net de către diverse alte persoane, ca să nu ziceți că sunt eu subiectiv sau ceva), de a primi SMS-uri interesante și de a fi plătit pentru ele. Momentan, aceste SMS-uri sunt rare. Dacă metoda va avea succes, cei care se înscriu din timă și dau linkul lor magic și prietenilor, vor avea de câștigat foarte mult în viitor. Dacă metoda nu va funcționa, adică nu va prinde niciodată la advertizeri, ei bine, nu veți avea nimic de pierdut. În fond, este gratis. Iar pentru cei cu adevărat paranoici, vă puteți cumpăra o cartelă prepay nouă și vă puteți face oricând o nouă adresă de mail, care-i chiar gratuită.

Mult succes!