Pisica blândă...

31.1.14  Ethos Plus
Timida invitația la cafea s-a transformat într-o adevărată aventură năvalnică când, seara, au intrat în apartamentul lui. El i-a dat jos haina și apoi a împins-o pe pat, atent dar energic, cu încrederea bărbatului care are atâtea cuceriri la activ. De data asta însă, și-a găsit perechea! Căci nici ea nu era mai puțin sălbatică. Și, pe măsură ce hainele zburau de pe ei, a început să-l muște ușor pe gât și pe umeri, ca și cum ar fi vrut să-i guste carnea cu dinții ei albi, și să-și plimbe degetele pe spatele lui, zgâriindu-l cu unghiile și lăsându-i două urme ca două dâre sângerii, erotic de dureroase...

unghii

Ajunși aici se cuvine să facem o pauză și să ne oprim puțin asupra unghiilor domnișoarei. Lungi - dar nu exagerat, frumose, albastre-sidefat, conferindu-i tinerei femei o aură de felină în așteptarea prăzii, mai seducătoare decât luceafărul noaptea pe cer, mai elegante decât cea mai scumpă podoabă, ele sunt în realitate niște unghii false. Și ce-i cu asta, o să mă întrebați? Cunosc o fată care lucrează la un salon de cosmetică. Face ceva ce îi place, într-o atmosferă curată, frumoasă, relaxantă, câștigând niște bănuți. Și mai cunosc o mulțime de fete care stau acasă (sunt șomere) sau lucrează ca vânzătoare, de dimineața până seara, în condiții extenuante și pentru un salariu mic. De ce? Pentru că nu au făcut alegeri inspirate în viață.

Dincolo de criza care afectează tot mapamondul, există o ramură a economiei care va fi întotdeauna profitabilă. Și acea ramură este prestarea de servicii. Dragele mele, permiteți-mi să vă sugerez niște cursuri unghii false Maraviglia. De ce? În primul rând, pentru că este un job extrem de accesibil. Nu îți trebuie studii superioare, nu ai nevoie de diplome în fizică avansată, în același timp nu e o muncă înjositoare sau degradantă, ba din contră. Este o activitate frumoasă, într-un mediu pe care de obicei fetele îl adoră, înconjurate de produse de îngrijire corporală, învățând și câte ceva despre ele. Îți dă posibilitatea să lucrezi pe cont propriu, ca freelanceriță, sau să te angajezi într-un salon de lux. Îți deschide uși și-ți dă șansa să întâlnești lume bună. Unde mai pui că o să ai ocazia să-ți vinzi în sfârșit produsele Avon sau Oriflame la care nu prea aveai cumpărători înainte. :)

unghii

Nu toată lumea s-a născut cu spirit de afacerist sau cu pasiune pentru matematică. Dar nu tot timpul matematica și afacerile sunt necesare. Una peste alta, un curs de cosmetică (și sunt sigur că cel susținut de Maraviglia.ro nu este singurul) îți poate asigura chiar un viitor, cu niște investiții minime. Pentru că nu știu dacă am precizat suficient de clar, dar eu chiar cunosc fete care stau acasă, și chiar știu cât costă în ziua de azi un curs la o facultate sau o specializare într-un anumit domeniu. După cum am o idee vagă la ce sume se ridică facturile de la gaz, curent șamd. Și, cum ziceam, cunosc și o tipă care e cosmetician. Și asta nu doar pentru că, într-o zi, am ieșit în oraș cu o fată, după care am ajuns acasă și am rămas cu urme pe spate...

Morala este simplă. În povestea de mai sus, puteți fi chiar voi actrița principală. Sau, în cel mai rău caz, prietena care i-a făcut manichiura și cu care stă la bârfe a doua zi. Chiar și așa, nu-i mai bine decât să împingeți cărucioare prin magazine?