Am dat în mintea copiilor

13.11.13  Ethos Plus
După cum ați putut observa, în ultima perioadă a apărut în fiecare zi câte un articol nou pe Life is Good. Astăzi încă n-a apărut, parțial pentu că am fost ocupat cu altele. În plus, vreau să revăd articolele scrise aici și să restructurez puțin blogul. Dar, pentru că nu pot să vă las fără material de citit, o să vă povestesc ce-am pățit azi. Adică n-am pățit nimic, relax, dar l-am văzut pe un coleg de la job jucând Warcraft 3. :D Ceea ce mi-a readus în memorie amintiri demult uitate. Și, dacă n-aș fi fost ocupat, cred că bănuiți ce activități aș fi desfășurat azi.

Warcraft 3 - The Frozen Throne

Dar nu-i nimic, că mâine (dacă am vreme) instalez jocul pe un hard nou și poate după aia vă pun poze. :) De ce pe un hard nou? Pentru că jocurile mai pot să fie virusate, iar pe calculatorul ăsta nu mă risc, că fac bani cu el și am date și alte chestii care mi-s utile. Numa' bine, am un hard mai mic pe care-l țin degeaba, așa că îl pot folosi la asta, dacă se infectează îl formatez. Până atunci însă, probabil o să mă mulțumesc să încerc jocuri dumb în browser, gen mahjong, ca cele de aici. De fapt, nu-s neapărat dumb, că anul trecut am găsit două foarte mișto, gen strategie (tower defense). Poate voi scrie despre ele, dar nu aici. Apropo:

Reclama Banca Transilvania

Deci pe jocuri-gratis.ro, care are categorii cu jocuri de colorat, Barbie și de gătit, găsim reclame la Banca Transilvania. Păi vedeți de ce nu-mi pun eu Google Adds pe bloguri? Că oricât de în mintea copiilor aș fi dat, n-am ajuns încă acolo. Google, our smart choice for advertising... Și cu asta văd că e trecut deja de 0 noaptea, deci tot n-am postat azi, că am postat mâine. Adică azi, că deja azi e mâine. În fine, înțelegeți voi. Feel free să comentați, hopefully într-o formă mai coerentă decât ce-am scris eu aici... :)