Oferte avantajoase la acest studio videochat București, vino la Unicorn Agency și descoperă-le

27.10.22  Ethos Plus

Industria videochatului a fost încă de la început un subiect rar abordat, iar fetele care practicau videochat erau constant judecate pentru asta, deși unele o făceau pentru nevoia imediată de bani. Tinerele din ziua de azi însă, nu mai sunt afectate de părerile celorlalți și iau decizii care să le permită să se răsfețe cu vacanțe și accesorii de lux.

agentie-videochat-bucuresti-unicorn-agency

Unicorn Agency este un studio cu o lungă experiență în domeniul videochatului în care tinerele care ajung să lucreze se simt apreciate și remunerate fix după interesul acordat. Dacă ai ajuns să citești aceste rânduri află că ești pe cale de a afla care sunt opțiunile pe care le ai. Descoperă oferte avantajoase la acest studio videochat Bucuresti și programează-te la un interviu pentru a afla mai multe.

Îți vei putea stabili singură salariul

Încă de la început trebuie să știi că doar prin perseverență și dedicare vei ajunge să câștigi sume mari de bani și să ai parte de avantaje la care doar ai visat. Această colaborare trebuie privită ca pe ceva de durată, pentru că tu însăți vei lucra și vei depune efort. Sumele de bani nu vor veni dintr-o dată, mai ales dacă nu ai experiență. Dar nu trebuie să-ți faci griji, la Unicorn Agency ai parte de traininguri care te ajută să te dezvolți și să crești considerabil.

Vei avea parte de un contract de colaborare legal, cu toate necesitățile plătite la stat, la fel ca în cazul celorlalte joburi. Videochatul este legal, iar tu în calitate de model nu vei fi obligată să faci ceva ce nu-ți place. Modul în care te vei desfășura în fața camerei depinde doar de tine, tu vei hotărî modul în care interacționezi cu membrii.

Avantajele nu se opresc aici, însă. Dacă vei colabora cu Unicorn Agency, iar o prietenă dorește și ea să aibă parte de o sursă de venit mare, vei primi un bonus pentru recomandare. Totodată, dacă ai nevoie de bani urgentă pentru nevoile tale, trebuie să știi că poți solicita un împrumut pentru a le rezolva.

Fotografii și o sesiune de răsfăț pentru a te integra cu succes

În cadrul studioului Unicorn Agency, aprecierea față de modele este un lucru care se vede de la bun început. Pentru a te simți cât mai bine cu tine și pentru a avea aspectul fizic dorit, poți beneficia de o sesiune de tuns și aranjat sau de o sesiune de make-up completă. De asemenea, pentru a te face plăcută vei putea opta pentru un fotograf specializat pentru a-ți realiza poze profi.

Operațiile estetice, asta dacă optezi pentru ele, prin prisma studioului Unicorn Agency poți apela la doctori și la cabinete profesionale pentru rezultatul dorit. În pagina oficială UnicornAgency.ro ai la îndemână toate detaliile de care ai nevoie pentru a te documenta și pentru a te decide dacă vrei să faci parte din echipa Unicorn Agency. Programează-te la un interviu și vino să cunoști echipa și să te bucuri de toate avantajele enumerate.

Contact:
hello@unicornagency.ro