Unde găsești un cadou inedit de sărbători

14.11.19  Ethos Plus
Nu mai este mult și intrăm, dacă nu în frigul iernii, pentru că până acum se pare că frigul ne-a ocolit, lucru de care eu unul mă bucur, cel puțin în perioada sărbătorilor de iarnă. Cu sau fără zăpadă, sărbătorile au magia lor. Cu toții ni le amintim ca pe cele mai frumoase momente din an și am vrea să le prelungim la infinit. Conform tradiției, iarna este și anotimpul cadourilor, care trebuie făcute atât celor dragi, cum ar fi familiei și prietenilor apropiați, cât și celor cu care avem anumite relații de afaceri sau față de care avem diverse obligații. Problema însă e următoarea: după atâtea ierni, a devenit destul de dificil să vii cu o idee nouă sau cu ceva interesant, care să le surprindă plăcut pe persoanele cadorisite. Așadar, unde poți găsi azi un cadou inedit, care să fie și la prețuri pe care să ți le poți permite? Răspunsul este că, desigur, pe cadouinedit.ro, după cum și numele îi spune.

cadou trofeu

Ce cadouri inedite găsim pe site-ul din link


Pe cadoulinedit.ro cadourile sunt sortate frumos pe categorii: cadouri pentru bărbați, cadouri pentru femei, cadouri pentru familie sau copii, romantice sau corporate și lista poate continua. Trebuie să vă spun că site-ul a produs o impresie foarte bună asupra mea, pentru că, deși există deja multe asemenea magazine online de unde se pot comanda diverse cadouri de Crăciun, acestea sunt de regulă pachete cu dulciuri, cafea etc, care sunt până la urmă banale. Cu alte cuvinte, ni se promite ceva extraordinar dar până la urmă ni se livrează ceva mai mult sau mai puțin obișnuit. Ei bine, pe acest site găsești Cadou Inedit, cu majuscule, pe care poate că nici măcar nu ți l-ai imaginat până acum. For instance, prima pagină se deschide genți personalizate, mari, încăpătoare, foarte frumoase și șic, purtabile în orice împrejurare și anotimp, la prețul de 49 de lei, personalizate cu diverse mesaje și culori. Foarte mișto! Mai departe însă am văzut ceva ce mi-a plăcut și mai mult: o serie de cadouri de tip trofeu, ca cel din imaginea de mai sus, cu diverse mesaje inscripționate pe ele, la prețul de circa 100 de lei! Uitați-vă cu atenție la el și spuneți dacă nu v-ar da pe spate un asemenea cadou. În primul rând, ar fi foarte atipic sau inedit și prin asta unic. În al doilea rând, trofeul este simbolul unei victorii personale, iar un astfel de cadou l-ai ține pe noptieră sau în dulap forever, fiind impresionat de fiecare dată când te uiți la el. Ar fi ca un trofeu al tău personal - dacă nu la tenis sau la fotbal, atunci cel puțin un trofeu care marchează locul tău în inima persoanei care ți l-a dăruit. E foarte frumos.

Și sunt multe, mult mai multe cadouri inedite pe acest site. Dacă duceți lipsă de inspirație, puteți găsi chiar cadouri pentru diverse profesii, ca cea de inginer, contabil sau avocat, care deci să meargă la sigur. Sunt la prețuri accesibile, circa 100 de lei, și fac parte din acele mărunțișuri care definesc fericirea sau îți înfrumusețează viața. Șanse mari să le placă celor care le primesc și, în plus, pe multe dintre ele le puteți personaliza, cerând inscripționarea pe ele a unui anumit nume, text sau mesaj.

Mai există și alte variante - vă las pe voi să le descoperiți, intrând pe unul din linkurile de mai sus. Mult succes și să aveți parte și voi de cadouri la fel de inedite și de frumoase din partea celor dragi!