De ce merita sa achizitionezi articole de imbracaminte si incaltaminte la mana a doua?

4.11.19  Ethos Plus
Multe sunt persoanele ce devin putin sceptice atunci cand se contureaza o discutie in jurul pieselor de imbracaminte si incaltaminte la mana a doua. De ce se intampla acest lucru? Ei bine, lipsa de cunoastere este primul factor declansator al temerilor.

magazin haine

Termenul de second hand este confundat de multe ori cu stricat, cand de fapt second hand se refera doar la uzat. De multe ori nici uzat nu este cel mai bun cuvant pentru a defini acest domeniu pentru ca in stocul magazinelor de profil se regasesc adesea si piese noi, cu eticheta. Pentru a spulbera toate aceste bariere ce ii impiedica pe unii se achizitioneze lucruri la mana a doua, voi expune cateva dintre criteriile ce definesc termenul de second hand.

Calitatea produselor


Nu putine sunt persoanele ce cred ca lucrurile la mana a doua nu prezinta deloc calitate. Se poate spune ca acest concept s-a conturat de pe urma unui esec in magazinele de profil, ce comercializeaza produse la mana a doua. De aceea, recomandat este ca achizitiile sa se faca din locul potrivit. Recomandarea mea este să încerci un magazin care vinde haine second de firma, cum ar fi imbracamintesh.ro. Aici poti opta pentru marfa mixta primavara-vara, toamna-iarna - toata imbracamintea sortata are un grad de uzura extrem de mic.

Pretul vizibil mai redus


Despre calitate am stabilit deja ca este cea care insoteste magazinele dedicate aceastei industrii, nu mai ramane decat sa vorbim putin despre pret.

De exemplu, inteleg ca pe imbracamintesh.ro atat hainele cat si incaltamintea se vand in sistem en gros, pretul fiind stabilit la kilogram. Mai pe scurt, te poti bucura de haine de calitate, aduse din Germania, la un pret vizibil mai redus, fata de cel impus cand achizitionezi fiecare piesa separat.

Totodata, avand in vedere ca iarna isi face simtita prezenta, probabil ai vazut ce preturi au gecile si paltoanele din magazine. Achizitionand astfel de piese de rezistenta la mana a doua, economisesti bani pe care ii poti folosi in alt mod.

Nu uita ca cei de pe imbracamintesh.ro afirma ca totalitatea pieselor de imbracaminte si incaltaminte disponibile sunt verificate inainte. In plus, ca gradul lor de uzura este unul extrem de mic, deci doar avantaje pentru tine. In extrasezon, totalitatea hainelor disponibile au preturi promotionale, deci nu mai ai de ce sa astepti.

Recomandare extra


Daca iti doresti sa pornesti o afacere in acest domeniu si nu stii ce furnizor sa alegi, site-ul de care ti-am spus mai sus ramane o sugestie interesanta. Ei pot deveni furnizorii tai fideli, cei care iti fac periodic stocul si au grija ca marfa pe care o afisezi spre vanzare sa indeplineasca toate standardele calitatii.

O alta recomandare de intemeiere a unei afaceri sunt organizatiile de caritate – imbracamintesh.ro se adreseaza si acestei arii, cu preturi pliabile pe orice buget.

Poti lua legatura cu echipa pentru a le adresa toate intrebarile tale. Nu in ultimul rand, indiferent de achizitia facuta, te bucuri de certificarea calitatii.