Servicii funerare non-stop în capitală

23.10.19  Ethos Plus
Sunt conștient că este o chestiune delicată să abordezi subiectul înmormântării și să prezinți o firmă care se ocupă de servicii funerare, deoarece evident pierderea pentru totdeauna a unei ființe dragi este o dramă profundă pentru fiecare dintre noi, dar, indiferent cât de mare ar fi durerea, nimic nu este mai sigur decât moartea. În timp ce de unele produse sau servicii nu vom avea nevoie niciodată, de servicii funerare fiecare dintre noi va avea nevoie la un anumit moment, pentru cineva din familie. În plus, decesul poate surveni pe neașteptate, în timpul unui weekend, iar asta ne poate crea anumite probleme în a găsi un medic disponibil, magazine și brutării deschise etc. Ei bine, dacă locuiți în capitală și aveți nevoie de ajutor pentru înmormântarea cuiva, puteți apela la firma din link, care are un program non-stop și vă poate veni în ajutor în orice oră din zi și noapte, în orice zi din săptămână și din an.

piatra funerara

Chiar dacă aveți posibilitatea de a duce persoana decedată la medic, care să-i constate decesul, de a o îmbălsăma, de a pregăti serviciile funerare pentru ea, este foarte util să puteți apela la o firmă specializată care să facă toate aceste lucruri pentru voi. Serviciile oferite de firma din link includ absolut totul, de la A la Z: sicriu (care poate fi capitonat, cu lenjerie etc), medic pentru a constata decesul, toaletare și îmbălsămare (inclusiv spălat, bărbierit, îmbrăcat), așezarea decedatului în sicriu, transportul acestuia, plus un pachet suplimentar pentru înmormântare, care include set tămâiat, batiste, prosoape, colaci, prescură, iconiță, lumânare, candele, sac oseminte etc. Practic, ei pot prelua grijile și organizarea întregii înmormântări, prin oferirea unor servicii funerare complete, lăsându-vă timpul de a-i deplânge pe cei plecați, fără să vă mai bateți capul cu chestiuni organizatorice. Dacă ați trecut prin așa ceva atunci știți câtă umblătură presupune o slujbă funerară și câtă cheltuială de bani.

Probabil veți găsi articolul de față util și în cazul în care aveți o persoană decedată în afara țării, deoarece această firmă de servicii funerare se poate ocupa și de repatrierea decedatului, din Europa sau chiar America, cu mașini speciale sau pe calea aerului. Nu mai vorbesc de utilitatea unor astfel de servicii funerare în cazul unor persoane care se află la restriște de bani. După cum se știe, pensionarii nu sunt cea mai favorizată categorie de cetățeni din acest punct de vedere, dar ei beneficiază, pe baza talonului de pensie, de un ajutor de înmormântare, actualmente în valoare de 5163 de lei, în timp ce pentru decesul unui membru din familia pensionarului sau asiguratului Casa de Pensii va deconta doar 2582 de lei. Dar banii aceștia trebuie să-i ai la tine inițial, deoarece mortul nu așteaptă până când cineva ți-i decontează. Tocmai de aceea, o firmă de servicii funerare care să se ocupe de tot ce presupune înmormântarea doar pe baza talonului de pensii (și să-ți mai lase și niște bănuți la sfârșit) este o minimă consolare într-un astfel de moment trist. Dacă oferă servicii de calitate, cu atât mai bine.

Sigur, eu sper să existe cât mai puțini dintre voi care să se afle într-o astfel de situație neplăcută și tristă. Dar dacă aveți nevoie de astfel de servicii funerare, e bine să știți că puteți scăpa măcar de grija lor.