Ce tablă de acoperiș este ideală pentru casa mea

4.6.18  Ethos Plus
Atunci când cauți tablă de acoperiș pentru locuința ta ar fi indicat să iei în considerare sfaturile specialiștilor mai ales că este vorba despre confortul și siguranța casei tale. Așadar, orice proprietar își dorește un acoperiș care să reziste în timp, indiferent de condițiile vremii și care să fie estetic totodată.

casa cu acoperis

Imaginația și creativitatea arhitectului - la care se adaugă talentul și aptitudinile sale contribuie la aspectul final al clădirii. Astfel, toate elementele puse cap la cap ar trebui să redea casei armonia deplină.

Alegerea montajului din tablă fălțuită GreenCoat PLX Pro BT


Unul dintre cele mai apreciate opțiuni în materie de acoperișuri este, fără doar și poate, montajul din tablă fălțuită GreenCoat PLX Pro BT. Iată care sunt principalele beneficii pe care le oferă instalarea unui astfel de sistem de învelitoare:

Maleabilitatea


În comparație cu alte tipuri de materiale, tabla fălțuită dă dovadă de maleabilitate ceea ce îi permite constructorului să o utilizeze în cazul oricărui tip de acoperiș – indiferent că vorbim despre o clădire tradițională sau una modernă. De asemenea, montajul din tablă fălțuită poate fi potrivit atât pentru reabilitarea unei clădiri vechi sau de construirea unei case noi.

Modul de întreținere


Unul dintre aspectele importante atunci când vine vorba despre alegerea sistemului de învelitoare constă în modul de întreținere. În unele situații, cheltuielile de mentenanță sunt destul de ridicate, lucru destul de neplăcut pentru orice proprietar. Comparativ cu alte montaje, întreținerea unui sistem de învelitoare din tablă fălțuită nu este costisitoare. Mai mult decât atât, modul de întreținere este mai facil față de alte tipuri de montaje.

Calitatea superioară


Acest tip de tablă de acoperiș are o calitate superioară datorită materialului din care este conceput – oțelul nordic SSAB (care are o grosime de min. 0,60 mm) ceea ce le conferă acoperișurilor din tablă fălțuită o rezistență de durată. De asemenea, un sistem de învelitoare funcțional ar trebui să prezinte și caracteristici excelente de izolare termică.

Tipul de acoperire


Tipul de acoperire este GreenCoat, un produs recunoscut pentru calitățile sale excelente în special datorită faptului că este ecologic. Altfel spus, o parte semnificativă a materialului tradițional este substituită cu o componentă bio.

Garanția extinsă a produsului


Atunci când alege materia primă, cumpărătorul ar trebui să se orienteze către acele oferte de pe piață care prezintă o garanție extinsă și care sunt convenabile ca preț. Acoperișul din tablă fălțuită are o durată medie de exploatare de 50 de ani, o garanție anticoroziune de 30 de ani și o garanție pentru menținerea culorii (în cazul finisajelor) de 15 ani.

Gama variată


Tabla fălțuită PLX Pro BT poate fi disponibilă într-o gamă variată de culori și dimensiuni. De regulă, printre cele mai solicitate nuanțe se numără gri metalic și maro.

Design unic


Acest tip de materie primă conferă clădirilor un design unic tocmai datorită faptului că scoate în evidență anumite particularități arhitecturale. În acest fel, construcția se bucură de o armonie perfectă în concordanță cu celelalte detalii decorative ale clădirii.

Tabla fălțuită - o soluție modernă și avantajoasă


Așadar, calitatea unui montaj din tablă fălțuită depinde atât de alegerea materiei prime, cât și de manopera realizată care ar trebui să fie în ton cu personalitatea proprietarului. Cele mai bune rezultate se obțin atunci când sunt îndeplinite toate criteriile cerute – compatibilitatea cu celelalte elemente arhitecturale, culorile potrivite, stilul în care este proiectată clădirea ș.a.m.d.

Nu doar aspectul estetic este important când vine vorba despre sistemul de învelitoare al unei case, ci sunt semnificative și alte avantaje precum rezistența la intemperii și siguranța conferită. Din acest motiv, un montaj din tablă fălțuită poate fi alegerea ideală pentru acoperișul tău.