Afla cateva moduri inedite de combinare a sutienelor bralette in tinutele tale

16.2.18  Ethos Plus
Sutienele bralette au devenit o moda de ceva timp. Sunt adorate de catre cele care au un stil mai indraznet, de catre cele care urmeaza cu sfintenie orice trend si partea si mai buna este ca sunt interesante si diverse ca si design. Ca tipologie, acestea sunt acele piese de lenjerie intima de tip bustiera.

sutiene bralette

Sunt sexy, sunt provocatoare, sunt efectiv un aspect peste care nu treci cu vederea pur si simplu, ci iti permiti sa le admiri indelung. Si nici nu implica prea mult efort sa le incluzi in tinutele tale. Daca dupa ce ai data iama in colectiile de sutiene tip bralette si ti-ai achizitionat cateva modele te gandesti cu disperare cum sa le combini in tinutele tale. Afla cateva modalitati interesante.

Un top transparent


Desigur ca este cel mai simplu mod cu putinta prin care poti scoate in evidenta sutienul minune. Contrastul este de maxim efect, de care ar trebuie sa si profiti. Insa nu exagera cu ceva prea scurt in partea de jos, cu elemente vestimentare ce ies si ele prea mult in evidenta. Ideea este sa ai partea de sus ca cea de atractie vizuala. Deci de preferat sa echilibrezi restul articolelor vestimentare pe care le alegi.

Desigur ca nu trebuie sa mergi musai pe acest plan estetic. Daca ti se pare ceva prea mult, ai oricand alternativa unui top usor transparent, in acelasi ton de culoare cu sutienul. Astfel, vei obtine un contrast mai degraba subtil.

Haine cu spatele gol


Astfel de articole vestimentare lasa la vedere mai mult si asta este cu atat mai bine, cand intentia este de a scoate in evidenta un sutien de tip bralette. De preferat sa te bazezi si pe o silueta anume pentru a te expune astfel. Ai grija si la context, pentru a nu fi prea putin eleganta sau discreta, intr-un cadru cu pretentii.

Haine cu decolteu de tip V


Ar trebui sa iti achizitionezi asa ceva, intrucat acesta este un trend al acestui an ce face adevarate furori. Ai de unde alege, cu multiple interpretari ale acestui croi. Cert este ca o haina cu o astfel de taietura la zona decolteului, combinata cu un sutien de tip bralette este o atractie maxima.

La o astfel de combinatie ideal ar fi sa optezi pentru un sutien bralette ce are cupele in forma de triunghi. De asemenea, dantela este de preferat, subtil sa se observe dedesubt sau jocul de bretele ce iti contureaza liniile bustului.

Blazerele


Pentru un look sofisticat poti incerca oricand un blazer la care sa asociezi un bralette pe dedesubt. Este adevarat ca intr-un astfel de caz nu faci altceva decat sa pui sutienul pe un piedestal si sa il faci in sine un articol vestimentar. De mentionat ca intr-un astfel de caz iti pui in evidenta toate formele mai cu seama din partea de sus, deci talia la vedere, liniile bustului. Atentie la armonia formelor pe care le dezvalui.

Cert este ca un sutien de tip bralette se poate purta in atat de multe forme, fiind o delectare vizuala de fiecare data.