Videochatul și psihologia

31.8.17  Ethos Plus
Ok, știu că titlul de mai sus are darul de a-i face pe unii și pe unele să ridice o sprânceană, ca de altfel întreg domeniul videochatului românesc, îmi asum asta, dar mi-a venit o idee pe care vreau să v-o împărtășesc. În rândurile următoare o să vă propun o teorie trăznită. Da, este despre video chat online romania, și da, este despre angajări. Și despre psihologie. :)

videochat

Există un principiu psihologic care spune că nu este bine să reprimi. Dacă ai anumite tendințe pe care le reprimi (adică le cenzurezi și le îndeși cât mai tare undeva în zonele întunecate ale conștiinței tale), pentru că de exemplu nu le consideri bune sau pentru că „nu se cade” să te comporți astfel, atunci nu faci altceva decât să creezi și amplifici o scindare a propriei tale ființe, alienându-te singur. Iar tendința respectivă n-o să dispară niciodată, ci se va manifesta mult mai puternic, de la nivelul subconștientului. De exemplu, un vânător care își eliberează tendințele violente în actul de a vâna este de regulă o ființă mult mai calmă și mai armonioasă decât un credincios habotnic cu tendințe agresive, căruia religia îi impune să fie calm și care tot acumulează tensiuni, până când la un moment dat va exploda. Până aici sunteți de acord, nu?

Revin acum la tema videochat romanesc. Să luăm exemplul unei fete mai nebunatice, mai libertine, căreia îi place să flirteze, care este mai dezinhibată erotic și care arată bine. Dacă părinții o vor ține din scurt, există riscul ca ea să ajungă în cealaltă extremă. Am citit că multe prostituate au avut în copilărie părinți foarte severi, care le-au impus un regim draconic, nelăsându-le nici măcar la petreceri de grup, ținându-le aproape închise în casă. Ei bine, iată teoria mea: pentru o fată mai libertină, ar fi o idee foarte bună să se angajeze la un studio de video chat ro! De ce? Pentru că în felul ăsta ar putea să experimenteze această latură a flirtului și jocurilor cu tentă erotică, de care ea este atrasă, fără să se angreneze efectiv în relații intime cu alte persoane. Ar fi ca vânătorul sau ca pădurarul care își eliberează toată furia în actul tăierii lemnelor, fără vreo consecință negativă pentru mediul social în care trăiește.

videochat

Gândiți-vă puțin: n-ar fi asta o idee super? Sigur, o să-mi spuneți că nu aveți încredere în studiourile romania videochat, la fel cum nu vă plac filmele românești. Dar nu te angajezi într-un bar obscur din fundul orașului. Te duci la o firmă serioasă, apelezi la pagina cu angajari videochat la Glamour Studio Bucuresti, sediu în capitală, adresă și date de contact trecute pe site, pagină de Facebook cu 20000 de fani, galerie foto cu camerele în care îți vei desfășura activitatea. Camere ce arată mult mai mișto decât cele din casa ta. Training pentru nou-venite, așa că nu se pune problema de lipsă de experiență. Și astfel ajungi să faci lucrurile la care visai în secret fiind plătită pentru ele, în deplină confidențialitate, fără să-ți pângărești corpul și fără să-ți afecteze cu ceva viața personală sau socială.

Unde mai pui că dacă dai o căutare pe Google să vezi cât poți câștiga din videochat, rămâi afiș. Și asta este teoria mea. Ai un libido foarte puternic, pe care nu știi cum să-l folosești? Poți face bani cu el. Cineva inteligent spunea: angajează-te într-un domeniu de care ești pasionată și nu vei lucra nici măcar o secundă în viața ta! Pentru că vei face un lucru de care ești pasionată și care nu-ți va părea greu. Ce contează că jobul este la un studio de videochat românesc? Meseria e meserie. Și politicienii se „prostituează” pentru șefii lor, metaforic vorbind. Iar fetele de la videochat nu se prostituează ci atrag niște clienți.

Există și alte implicații psihologice ale videochatului, legate de dezvoltarea încrederii în tine și a modului în care relaționezi cu sexul opus, dar despre asta, poate, într-un articol viitor.