Reduceri la scaunele din lemn

30.7.17  Ethos Plus
Dacă sunteți în căutarea unor scaune din lemn la preturi bune, văd că cei de la scauneonline.ro au o serie de promoții și discounturi active. De fapt, reducerile nu vizează doar scaune lemn, ci toată gama de scaune de pe site. Iar unele dintre aceste scaune sunt cât se poate de interesante, din motive pe care o să le vedeți mai jos! Așadar, vă invit să citiți mai departe, pentru că o să descoperiți un site cu niște scaune lemn cu totul ieșite din comun.

scaun de birou cu masaj
Scaunele din lemn au fost folosite întotdeauna în cele mai selecte configurații de mobilier, constituind alegerea persoanelor celor mai rafinate, cu gusturi nobile și bugete pe măsură. Pentru că, într-adevăr, lemnul asigură distincție oricărei piese de mobilier corect lucrată. În cazul nostru, nu doar că găsim scaune la preturi bune pe scauneonline.ro, dar, mai mult, aceste scaune sunt prezente într-o gamă cât mai variată. Astfel, găsim scaune ce pot fi utilizate în bucătărie, în living, în bar și în birou. Da, inclusiv barurile sau cafenelele se pot dota su scaunele cumpărate de aici. Modelele sunt și ele pe măsură, cât se poate de diversificate. La fel ca materialele care însoțesc (sau înlocuiesc, în alte secțiuni de pe site) lemnul. Dar nici asta nu este cea mai tare chestie pe care am observat-o pe acest site, încă nu am ajuns la punctul culminant!

Lucrul care mi-a atras atenția cel mai mult a fost scaunul din imaginea de mai sus. Ok, poate ar trebui să vorbesc puțin și de prețuri: acestea încep cam de la două sute și ceva de lei, urcând până spre 1200 de lei. Dar calitatea vorbește de la sine, ultimul produs este de fapt un fotoliu de birou din piele, care arată mirific. Revenind însă la scaunul din imaginea precedentă, acesta costă 555 de lei, se prezintă ca un scaun directorial, ergonomic, cu spătar și mânere confortabile pentru mâini, și are, atenție, funcții de masaj! Concret, scaunul este prevăzut cu un cilindru pneumatic utilizat pentru ridicare și coborâre, mecanism de balans și sistem de masaj în 5 puncte, dintre care două la nivelul șezutului și 3 la nivelul spătarului, cu trei nivele diferite de intensitate. Ca fapt divers, aveți idee cât costă un scaun de masaj pe un site de profil?

Din păcate, stocul este, momentan, epuizat. Totuși, site-ul rămâne unul de pus la bookmarks, cel puțin dacă doriți să găsiți scaune la prețuri mai mici decât concurența, acum, iată, cu masaj!