Haine de firmă, dar ieftine

31.3.17  Ethos Plus
Ok, deci ești interesată de haine ieftine, de firmă. De exemplu, ți-ar fi plăcut să existe un outlet Mango în România, cu prețuri accesibile. Ai auzit de Fashion House? Dacă nu, probabil că nu locuiești în București. Iar dacă locuiești în București și tot n-ai auzit, atunci ai pierdut mult, dar nu-i nicio problemă, noroc că ai intrat pe acest articol. Citește mai departe, deoarece rândurile care urmează ți se adresează ție!

fasion house

În West Park Militari, la intrarea pe A1, kilometrul 13, există un centru de outleturi intitulat Fashion House. Și există cam de multicel, din 2008. Centrul conține o serie de outleturi axate pe îmbrăcăminte de firmă, la prețuri mai mult decât accesibile, comparativ cu prețul de listă din magazinele originale. De exemplu, găsești outlet Nike, outlet Lacoste sau outlet Mango cu preturi avantajoase, cel puțin conform informațiilor de pe site - prețuri imbatabile, cu oferte și reduceri zilnice, pe tot parcursul anului. Poți ajunge acolo direct cu RATB 236, din Piața Operei. Și odată ajunsă, vei intra într-o atmosferă de vis, ce aduce ușor cu romantismul unui București interbelic. Arată cam așa:

interior fasion house

interior fasion house

De ce ai cumpăra haine de la Mango Outlet din Fashion House? De pe site aflăm că centrul comercial oferă reduceri consistente. Că toate hainele și produsele, nu doar cele din outlet Mango, au o reducere de bază de 30%, adică sunt cu 30% mai ieftine decât la o reprezentanță sau la un magazin din afară, deși vorbim de produse cât se poate de originale! Dar există zilnic promoții, iar unele reduceri merg până la 70%. Și, în cazuri speciale, pot atinge chiar 90%! Astfel, un pantalon de 350 de lei poate fi găsit uneori la numai 35 de lei. Și vorbim, bineînțeles, de un pantalon de firmă, care în mod normal costă 350 de lei.

Cum de există promoții atât de mari? Simplu: Fashion House achiziționează produse din surplusul de stocuri ale furnizorilor, sau din lichidările de stocuri ale acestora. La fel, produse din colecțiile special concepute pentru magazinele de tip outlet, și produse din sezoanele anterioare ale brandurilor. Pentru că lumea hainelor și a modei este una într-o continuă schimbare, un magazin de renume se va dispensa rapid de stocurile în surplus, pentru a-și elibera o linie nouă de producție. Și astfel, haine pe care le găsim la noi la prețuri exorbitante por fi cumpărate din aceste outleturi la prețuri mici, numai bine, chiar în momentul în care moda lor începe să prindă și la noi în țară.

Mango Outlet România din Fashion House este asociat cu celebrul brand Mango de renume internațională. Produce haine pentru femei și copii, dar și pentru bărbați, la prețurile pe care le poți descoperi pe site-ul oficial spre care am pus link. Dar, dacă îți pace stilul lor vestimentar, le poți găsi acum la preț redus, la Outlet Mango România, din West Park. Alături de alte, foarte mult outleturi, dispuse schematic conform imaginii de mai jos:

schema fasion house

Happy shopping!