Metode naturale de slăbit

15.2.17  Ethos Plus
Lasă-mă să ghicesc: dacă ai intrat pe acest articol, înseamnă că ești fată! Am dreptate? Presupun că da, deoarece majoritatea fetelor sunt preocupate de cure de slăbire, uneori mai mult decât ar trebui, dacă mă întrebi pe mine. Multe fete ignoră că există și bărbați cărora le plac plinuțele, sau consideră în mod fals că au nevoie de slăbire când ele arată perfect normal și acceptabil. În sfârșit, dacă vrei neapărat să slăbești și să ajungi la o siluetă de vis, îți prezint un magazin nou, slimsun.ro, care comercializează capsule pentru slăbit.

silueta

Personal nu le-am încercat niciodată, pentru că sunt bărbat și am un corp atletic. Să vedem însă ce informații găsim despre ele pe site-ul în cauză. În primul rând, aflăm că pastilele de slabit SlimSun sunt compuse din ingrediente naturale, care acționează sinergic pe mai multe planuri:

  • Dau senzația de sațietate, reducând astfel pofta de mâncare și ajutându-te să menții o dietă sau o cură de slăbire mult mai ușor.
  • Reduc absorbția carbohidraților, principalii responsabili pentru depunerile de calorii și creșterea țesutului adipos.
  • Accelerează arderea grăsimilor deja depuse.

Capsulele de slăbit SlimSun conțin următoarele ingrediente: Chitosan, care reduce absorbția grăsimilor la nivel intestinal, Morosul, care luptă cu țesutul adipos, Advantra Z, care crește consumul caloric, îmbunătățind și accelerând astfel metabolismul, Chromax, cu rol mai ales în reducerea senzației de foame, și extract de fasole albă, care reduce absorbția carbohidraților. O cutie cu 60 de capsule SlimSun costă 95 de lei, în timp ce una cu 120 de capsule - 190 de lei. Le poți comanda direct de pe site și le primești acasă, a doua zi.

Pe final, e important să reții că aceste capsule nu pot face totul singure, fără să le ajuți și tu puțin. Chiar pe pagina principală slimsun.ro scrie că pentru rezultate optime, capsulele trebuie folosite în completarea unei diete inteligent alese și a unei activități fizice adecvate. Cu alte cuvinte, de ce îți era frică, nu ai scăpat: dacă vrei să slăbești, va trebui să faci și ceva sport și să ai grjă la ce mănânci. Pentru că dacă continui să mănânci junk food (cum ar fi alimentele bogate în grăsimi sau de la fast food) și să duci o viață sedentară, nicio pastilă din lume nu va putea face miracole și nu te va putea slăbi ca prin farmec!