Povestea unui iPhone 7

26.1.17  Ethos Plus
Numele meu este... dar de fapt, de ce v-ar interesa numele meu? Tot ce trebuie să știți este că eram un model foarte nou de telefon, extrem de performant, având ca logo un măr apetisant. Oamenii îmi spuneau iPhone 7. Mă simțeam minunat printre telefoanele din vitrina magazinului, admirat de către cumpărătorii carre treceau pragul acelui magazin, privind și invidiat de către fete, dorit de către băieți! Până când, într-o zi, cineva m-a cumpărat.

smartphone

Nu știu exact ce preț a dat pentru mine, dar știu că m-a băgat rapid în buzunar și de a doua zi a început să se fălească la prietenii și colegii lui cu mine. Păi, avea și cu ce! Eram dotat cu un procesor foarte rapid, cu multiple opțiuni și aplicații, îi ofeream o interfață de vis, îi puteam salva și reda muzica preferată, făceam fotografii cu iubita lui, pe care și le urca pe Facebook, într-un cuvânt, eram de nota 10! Până când, la circa o săptămână după ce m-a cumpărt, stăpânul meu m-a scăpat într-o seară pe jos. De la înălțimea mâinii lui, din care am lunecat, era ceva distanță, așa că, în momentul când m-am lovit de asfalt, mi-am spart display-ul și m-am crăpat în mai multe locuri. Acum, stăpânul meu zice că am nevoie de un doctor și mă ține închis într-un sertar.

Rândurile de mai sus sunt, evident, fictive. Dar ele ar putea foarte bine să fie adevărate pentru oricare dintre noi. Soluția la protecția unui telefon mobil o constituie o investiție minimă într-un accesoriu extrem de ieftin dar totodată deosebit de util: husa! Indiferent că vorbim de huse iPhone 7, huse HTC 10, huse LG sau huse Samsung Galaxy S7 Edge, există magazine și chiar site-uri online, cum este BrandGSM, de unde vă puteți cumpăra o husă care nu doar că va proteja telefonul, dar îl va face și să arate bestial. Desigur, nu vă garantăm că, dacă o să-l aruncați de la etaj, o să-l puteți recupera într-o singură piesă, și nu pe bucăți. Dar vă spunem că o husă îl va face să trăiască ceva mai mult și să arate ceva mai bine, în condiții normale de utilizare.

Și, ca să nu o mai lungim cu poveștile, pe BrandGSM puteți comanda, online, diverse accesorii și huse pentru practic orice tip de telefon aveți, fie că este iPhone, Samsung, Nokia sau chiar Blackberry. Numărul de telefoane suportate este eclipsat doar de numărul de huse, peste 2000. De culori și din materiale diferite, acestea se pretează pe cele mai variate gusturi și pretenții. Și le puteți avea pentru prețul a două pizze sau a unei ieșiri în oraș.