Mobilă modernă pentru livingul tău

31.1.17  Ethos Plus
Dacă ești în căutarea unor piese de mobilier pentru un living modern, sau dacă vrei mobilă la comandă Constanța, atunci te invit pe pagina cu mobilier modern pentru living a celor de la Unican.ro. Unicon fabrica mobilă la comandă, atât în București cât și în Constanța, iar rezultatele arată excelent. În plus, cumpărând tot setul de la ei, vei fi sigur că dulapul se va asorta cu masa, patul se va asorta cu birourile și toate vor fi din același material și la același standard de calitate, iar prețul total, poate mai mic decât dacă le-ai lua pe bucăți.

mobilier living alehandra

Dacă ești adeptul spațiilor deschise, cu 3400 de lei îți poți amenaja un living modern, ca în imaginea de mai sus (click pe imagini pentru mărire). Sau, dacă vrei o atmosferă mai intimă și niște culori mai calde, spre roșu-maroniu, poți opta pentru setul de mobilă Morpheu, din imaginea a doua, pentru 3500 de lei. Există și soluții mai scumpe, cum ar fi mobilierul Irene din imaginea a treia. Dar toate aceste oferte sunt, până la urmă, doar exemple: pentru că, după cum ziceam, Unicam face mobilă living la comandă. Mai precis, mobilier la comandă București și mobilă la comandă Constanța.

mobilier living morpheu

Magazinul nu este pentru cei de vârsta a treia. În mod clar, nu vei găsi stilul pe care-l au casele părinților sau bunicilor noștri. În schimb, mobilierul de aici pare să respecte cele mai noi sfaturi pentru un living modern, lăsând suficient spațiu astfel încât camera să respire, fiind de bun gust, având un aspect splendid și pretându-se oricărei locuințe moderne și oricărui gust. Faptul că este mobilă living la comandă îți asigură posibilitatea de a o „customiza” în cele mai fine detalii. De exemplu, dacă ai în minte o anumită imagine pentru livingul tău ideal, și vei merge într-un magazin de mobilă, oricât vei căuta, nu vei găsi ceva care să se muleze la perfecție peste imaginea ta, așa că va trebui să faci niște concesii. În schimb, la magazinul pe care ți l-am prezentat mai sus vei primi mobilă living la comandă proiectată exact după specificațiile tale.

mobilier living irene

Proiectarea este gratuită dacă alegi să cumperi de la ei. Tot ei se ocupă de fabricare (au fabrică la București), de transport și chiar de instalarea și montarea mobilei de living comandate. Dacă vrei să ai un living modern și invidiat de prietenii tăi, vizitează Unican sau sună-i la numerele de telefon afișate pe site.