Ileana Cosânzeana în fața camerei web

30.11.16  Ethos Plus
Era odată o fată frumoasă, atât de frumoasă încât la Soare te puteai uita, dar la ea nu puteai privi fără să scoți bani din buzunar pentru asta. Fata avea o cameră web și apărea în paginile binecunoscutului site Jasmin.com. Sună frumos? Și tu ai putea deveni acea fată. Este cel puțin opinia pe care o citim pe bani-de-acasa.info. VideochatAcasa - Te învață cum să faci un cont pe livajasmine pentru videochat de acasă și îți oferă chiar consultanță gratuită în domeniu. Probabil nu totul este gratuit, nu am studiat foarte mult dar bănuiesc că trebuie să aibă și ei ceva avantaje. Oricum, dacă te-ai gândit vreodată să practici videochat de acasă, ai mai nou posibilitatea de a o face în cadrul unui site celebru, cu milioane de accesări zilnice (vezi Alexa sau Wikipedia).

poveste cu final fericit

Bineînțeles, o parte din doamnele și domnișoarele care ajung pe acest articol vor strâmba din nas, în timp ce cititorii de sex masculin se vor face că nu sunt interesați de subiect. După care se vor îmbrăca, îți vor bea cafeaua și vor pleca la serviciul de dimineață, de la care se vor întoarce seara, obosite și obosiți, fără chef de viață, și vor face asta zi de zi, cu o scurtă perioadă de 21 de zile de concediu pe an, pentru a putea subzista. În timp ce tu ai posibilitatea să te descurci singură, cu condiția să îți meargă mintea (trebuie și aici ceva minte) și să fii lipsită de prejudecăți. Da, exact, videochatul de acasă este un job ca oricare altul, și, chiar dacă implică fantezii erotice, nu presupune contact fizic, așa că nu este cu nimic mai degradant decât un job la care te umilești zilnic în fața șefului, care oricum nu e mulțumit de tine. Cel puțin asta zic cei care promovează această activitate. Află lucruri noi despre videochat vizitând bani-de-acasă.info!

Sub motto-urile consultanță videochat de acasa și totul despre videochat, site-ul în cauză ne spune că pe Jasmin vom câștiga bani mulți, care vor intra în contul nostru bancar de două ori pe lună, totul într-o completă anonimitate, deoarece profilul nostru va fi invizibil (ascuns) și inaccesibil utilizatorilor din România, beneficiind în schimb de vizite ale unor clienți de peste hotare și chiar de peste ocean, la niște prețuri corespunzătoare. Eu unul sunt convins! Mai trebuie să-mi fac operație de schimbare de sex și mă pot apuca de treabă. Sau, de ce nu, m-aș putea apuca și acum! :)


În sfârșit, dacă alegi sau nu să te dedici acestei activități, e opțiunea ta. Dar dacă răspunsul e da, te invit să arunci un ochi și pe site-ul menționat mai sus, spre care am pus linkuri. În fond, în toate poveștile Făt Frumos și Ileana Cosânzeana au fost ajutați de diverse personaje secundare să ajungă împreună! :)