Ceasurile noastre toate

22.11.16  Ethos Plus
V-ați cumpărat ceva de Black Friday? Pe mine momentul m-a lăsat cu un gust semi-amar: o grămadă de produse mai multe sau mai puțin ieftine, pentru că unele discounturi erau de formă sau produsele cu tot cu reducere erau mai scumpe decât altele similare din magazine străine, și totul era făcut în grabă, trebuia să te uiți cu ochii la ceas, tic-tac, pentru că mai ai o oră și câteva minute, după care prețurile urcă. Cumpărături în grabă, pe fugă, cu ochii pe ceas. Dar ce-ar fi dacă am putea face aceste cumpărături în mod lejer, „pe treabă bună”, relaxați, fără să avem senzația că nu putem respira?

ceas de mana

Alternativa la momentele de Black Friday o reprezintă mall-urile, outleturile și centrele comerciale. Iar cei de la Fashion House, un outlet center situat pe Militari, încearcă să ne facă să le călcăm pragul propunându-ne reduceri de până la 70%. Da, chiar așa scrie pe site-ul oficial, reducerile curg zi de zi, începând de la 30% și până la 70% sau chiar 90%! Și pentru că hainele sunt deja banale, și pentru că sunt convins că privitul insistent la ceas de Black Friday a făcut ca acestuia să i se deregleze acele, vă propun să faceți o plimbare până la magazinele de ceasuri din mall-ul din Militari, într-o după-masă.

Lăsând gluma la o parte, ceasurile și aparatura în general reprezintă un bun indicator al calității unui centru comercial, pentru că nu se găsesc pe toate drumurile. La FashionHouse există 4 outleturi unde găsim aceste intrumente de măsurat timpul: Guess Outlet, Adidas Outlet, Mango Outlet și B&B Collection. Ideea unor ceasuri decente, de la producători diferiți, adresate tuturor gusturilor este cât se poate de atractivă: aici poți testa pe viu ceasul, punându-l pe mână, spre deosebire de un magazin online, unde nu vezi ce ai cumpărat decât după ce îți ajunge pachetul acasă. Și, de ce să nu rescunosc, ideea unor posibile reduceri la ceasuri este minunată.

Nu știu dacă știți dar astăzi, mai exact diseară, după ora 20, Artmark scoate la vânzare ceasul lui Mihai Eminescu. Prețul de pornire este unul deloc modest: 5000 de euro. Da, înțeleg, a fost al lui Eminescu, dar este un ceas de 150 de ani, și unul obișnuit, pentru că Eminescu nu era milionar. Nici nu știu dacă e funcțional. Dacă aveți mulți bani și prieteni colecționari cărora vă gândiți ce cadou să le faceți, îl puteți cumpăra. Sau, dacă sunteți mai practici, puteți opta pentru un ceas mai nou, mai frumos, mai exact și mult mai ieftin.

Pe care îl găsiți pe Militari, la FashionHouse.