Cum obții discount de peste 50% la ceasurile guest

9.7.16  Ethos Plus
Ceasul de mână este, poate, unul din puținele accesorii mici, subtile dar distinctive ale bărbatului stilat, atent, care se îngrijește de el și care cunoaște diferența dintre un obiect de firmă și un kitsch. Dar bine, de ce să-ți mai cumperi un ceas când ai deja calendar la telefon, la tabletă, la calculator etc? - se întreabă cei care nu-și permit să-și procure obiecte cu funcții clare, specializate, preferând să ia în schimb lucruri la pachet. Căci ce este un smartphone dacă nu o struțo-cămilă, un amalgam 10+1, cu hartă, gps, internet, telefon, calculator etc? Da, și eu am ceas la calculator. Și se grăbește cu 1-2 minute pe zi. După cum am și la telefon. Și rămâne în urmă cu un minut la câteva zile.

ceas barbatesc guess alpha

De altfel, e mult mai comod să te uiți la ceasul de mână decât să scoți telefonul din buzunar și să butonezi la el. În plus, acuratețea, noblețea și rafinamentul ceasurilor originale, de firmă, le transformă în alternative net superioare, care te pot acompania la orice întâlnire pretențioasă, de afaceri, sau la orice ieșire în oraș. Long story short, dacă te-ai convins de utilitatea lor, în rândurile următoare îți voi oferi o metodă de a cumpăra Ceasuri Barbatesti Guess originale, cu discount de peste 50%.

ceas barbatesc guess prime

Pentru asta, e suficient să urmezi doi pași simpli. Pasul 1: se intră pe site-ul ceasmania.ro sau se accesează linkul de mai sus. Ceasmania este distribuitor oficial pentru Guess, importând astfel ceasurile direct de la firma producătoare și beneficiind de condiții avantajoase. Iar tu ai un plus de siguranță că îți cumperi un produs autentic, nu unul contrafăcut, și nu la un preț umflat. Odată intrat pe site, se observă că ei au deja discounturi de 30%-45% la unele ceasuri bărbătești din stoc. Asta le aduce la un preț de 400-700 de lei pe multe dintre ele. Pentru comparație, am intrat pe 3 magazine de ceasuri din Google, de pe primele poziții, și, la o privire sumară, Ceasmania are printre cele mai bune prețuri. Am văzut alte oferte cu 500-700 de lei pe prima pagină, sau ceasuri cu preț mult mai mic dar stoc zero, adică știți voi, posibil dintr-acelea de atras lumea pe site. Mă rog, mai sunt și excepții, dar aici găsiți multe produse la prețuri foarte ok, zic eu, din postura de neofit.

ceas barbatesc guess vertigo

Pasul doi: înainte de a face o comandă, te înscrii frumos la newsletterul lor. Pentru că odată înscris, vei beneficia de 25% reducere exact la ceasurile Guess, fie că sunt de bărbați sau de femei. În paranteză spus, îmi place faptul că au butoane diferite de abonare pentru bărbați și femei, ceea ce înseamnă că veți primi pe mail, ca bărbați, promoții la ceasurile bărbătești, și ca femei, la cele pentru doamne și domnișoare, adică mai puțin spam și mai multe informații relevante.

ceas barbatesc guess vertigo

Odată abonați, aveți (cel puțin la prima comandă) 45 + 25 = 60% discount, sau pe-acolo, în funcție de cum se cumulează exact aceste valori (de exemplu nu știu dacă cele 25 de procente se adună la primele 45 sau se deduc din valoarea rămasă după aplicarea discountului original). În fine, înainte de a plasa comanda, merită să studiați puțin și variantele de plată, pentru a vedea dacă nu cumva una din băncile la care aveți cont are niște condiții favorabile, de unde mai puteți obține un discount suplimentar, plătind prin ei.

discount ceasmania

Asta e tot.