Cu ce ajungi în Italia?

14.6.16  Ethos Plus
Italia, această minunată țară în formă de cizmă, cu care Europa își bagă piciorul în apele adriatice, ionice și mediteraneene! :) Probabil că așa ar suna azi introducerea unui blogger belgian, având în vedere rezultatul de ieri, din cadrul Campionatului European de fotbal, în care italienii i-au bătut pe belgieni cu 2-0. Eu însă sunt un blogger român și despre Italia n-am decât lucruri bune de scris. În plus, am intrat în vară și se apropie perioada concediilor, dacă nu cumva a și început. Prin urmare, vrei să vizitezi și tu, în sfârșit, țara lui Romus și Remulus, să-ți cunoști originile, că doar ne tragem din romani. Dar de unde să-ți cumperi biletul de avion și cât te costă? O variantă este să utilizezi serviciile Eurolines de transport persoane Italia.

harta Italiei

La ora actuală există o mulțime de firme și agenții de voiaj care intermediază călătorii în Europa și în lume. Probabil pe lângă sediile unora treci zilnic, în drum spre locul de muncă. Dar utilizarea serviciilor unei agenții de turism mari, cunoscute, are mai multe avantaje. În primul rând este experiența și seriozitatea acestei agenții, comparativ cu a uneia nou-apărute. Euroline îți oferă servicii de transport persoane Italia - România și înapoi atât cu avionul, cât și cu autocarul - pe care îl poți monitoriza în timp real, aflându-i poziția curentă pe traseu. În plus, tot cu ajutorul lor poți livra anumite colete (serviciu de mesagerie) în această țară.

Un alt avantaj important îl constituie prețul. O agenție mare și veche are deja legături stabile și contracte cu principalele firme de transport și, datorită volumului mare de clienți, poate beneficia de discounturi semnificative, care se traduc prin prețuri mai avantajoase pentru client. Sau deține mijloace proprii de transport. Iar Eurolines România deține o flotilă proprie de autocare, remorci și microbuze și a preluat, în 2013, compania germane Reisebüro Kessler GmbH.

Concret, rezervarea unui bilet spre Italia de pe eurolines.ro se poate face în doar 4 minute, clientul beneficiază de loc asigurat și de asistență în timp real. Se pot specifica detaliile călătoriei: perioada, numărul de persoane, orașul destinație etc. Tot pe site se poate vedea orarul călătoriei și se poate descărca o broșură informativă despre țara sau orașul vizitat. În concluzie, poate că nu-i o idee rea să le faci o vizită, înainte de a-ți cumpăra biletul de autocar. În fond, ce ai de pierdut?