Un magazin online cu paturi tapițate

31.5.16  Ethos Plus
Conform unui studiu fictiv, românii sunt cei mai buni la pat. Adică nu există bărbat român adevărat care să nu fi rupt măcar un pat sub el, în timpul unei activități fierbinți cu soția lui. Sau a altuia. Cum de românii sunt atât de virili, vă puteți întreba? Răspunsul trebuie căutat, bineînțeles, în paturile ieftine, din pal de proastă calitate, pe care le achiziționăm adeseori din piață sau din magazinul de mobilă de peste drum. Știu că dă bine să ne lăudăm altora cu: „Băi, am rupt patul cu ea!” dar dacă vreți totuși să înlocuiți palul menționat mai sus cu un material care să reziste și celor mai înfocate activități, ați putea consulta lista cu paturi tapițate Acaju.

pat tapițat princiar

Nu doar că au, conform informațiilor de pe site, cadru și structură solide, din lemn + pal, dar sunt și confortabile, arată foarte bine și au, evident, tapițerie. Moda paturilor tapițate este, cred, în vogă acum, ele reprezintă ultima tendință în dormitor. Materialul exterior este realizat din piele ecologică, fibre textile sau piele naturală. Printre avantajele pe care tapițeria le conferă se numără ușurința alegerii culorii preferate, confortabilitatea crescută la atingere și ambient mai luminos. Desigur, paturile de dormitor cumpărate de pe Acaju pot fi integral-tapițate sau parțial-tapițate (tăblia, lateralele).

Pe Acaju găsim paturi ieftine și scumpe, de dimensiuni standard sau king size, de culori diferite și care suportă saltele de diferite tipuri. De exemplu, patul din imaginile atașate este compatibil cu saltele latex, saltele din spumă cu memorie (memory foam) și saltele cu arcuri, asigurându-vă astfel cele mai bune condiții indiferent de modul cum obișnuiți să dormiți: culcat pe burtă, cu fața în sus sau lateral, pe o parte. Costă două mii de lei și are o garanție de doi ani, deci este un produs menit să satisfacă cele mai rafinate și pretențioase gusturi.

pat tapițat princiar

Dar tot pe Acaju găsim paturi tapițate la preț mult mai mic. Totuși, chiar și ele încep de la 700-800 de lei, și arată excelent, ceea ce sper eu că le plasează deasupra imitațiilor pe care le cumpărăm la jumătate preț din piață și de care aminteam în deschidere. Nu am cumpărat nimic de la Acaju dar am pe cineva în familie care a cumpărat vreo 3-4 canapele ieftine, din piață, și acum îi este groază să primească pe cineva în vizită peste noapte și nu știe nici ea pe ce poziție să doarmă și ce să-și mai pună sub ea ca să nu o doară spatele a doua zi. Pentru că cele care nu sunt rupte, sunt deformate.

În concluzie, Acaju este un magazin online cu canapele, fotolii, colțare etc, pe care îl puteți avea în vedere când doriți să vă cumpărați ceva nou și, mă gândesc eu din ce se vede pe site, de calitate mai bună. PS: Știați că tapițeria este, totodată, o activitate tradițională la noi în țară?