Cărucioare pentru copii

27.4.15  Ethos Plus
Ca adulți, nu toți ne permitem o mașină. Dar fiecare dintre noi a avut, când a fost bebeluș, o mașinuță personală. Este vorba despre căruciorul în care ne purtau părinții. În mod cert, copilul aduce multe bucurii în familie dar îi pune pe mama și pe tata la niște cheltuieli în plus. Totuși, acestea sunt proporționale cu vârsta micuțului, așa că nu trebuie să disperăm. În articolul de față vă voi prezenta un magazin ce comercializează diverse lucruri pentru cei mici, oprindu-mă asupra câtorva modele de carucioare copii.

cărucioar mykids 3 în 1

Presupun că nu mai trebuie să argumentez de ce este necesar să cumpărăm un cărucior pentru nou-născutul nostru. Toți părinții au așa ceva, fie și pentru simplul motiv că nu își pot ține copilul în brațe la infinit. Un avantaj suplimentar al cărucioarelor este că de regulă pot fi folosite pentru copiii de până la 3-4 ani, adică exact vârsta la care încep să nu mai aibă nevoie de ele. Altfel spus, este o investiție pe care o faci o singură dată. Dar cât costă? Ei bine, prețurile depind foarte mult de pretențiile și așteptările pe care le aveți. Modelul din prima imagine, de exemplu, este un superb cărucior 3 în 1 (landou, sport și scoică), din materiale de calitate și dotat cu diverse accesorii utile. Astfel, landoul este reglabil în partea lui superioară, oferind posibilitatea ca bebelușul să fie așezat în mai multe poziții (înclinat), interiorul este din bumbac 100%, salteluța din materiale non-alergice, modulul sport are patru trepte de reglare, centură se siguranță cu prindere în 5 puncte, husă pentru piciorușe, plasă de țânțari, apărătoare de ploaie etc. Îl puteți cumpăra de la Toyz.ro cu 1565 de lei. E relativ scump dar arată excelent și face parte din categoria produselor de top. Să nu uităm că are și un coșuleț auto adaptabil pentru mașină, cu centură de siguranță, husă, protecții pentru umeri etc. Ori, după cum probabil știți, începând cu 15 februarie scaunul auto pentru copii a devenit obligatoriu. Acest cărucior vă scutește de necesitatea de a mai da bani și pe un scaun separat.

cărucior sport kinderkraft

Bineînțeles, există și variante mai ieftine. Modelul din a doua imagine costă numai 347 de lei și dispune la rândul lui de centură de siguranță, spătar și suport reglabil pentru picioare, capotină, roți duble, dintre care cele din față au sistem de blocare iar cele din spate sistem de frână, coș de cumpărături și, pe deasupra, poate fi pliat cu ușurință. Iar dacă vrem, îi putem adăuga și o plasă de protecție împotriva insectelor sau a ploii, pentru circa 18 lei. Este, așadar, o soluție flexibilă și avantajoasă pentru orice buzunar.

plasă de protecție insecte

Ca orice magazin modern, Toyz are un site de unde puteți comanda online, produsele putând fi plătite inclusiv ramburs, adică la momentul livrării. Livrare de care se ocupă tot ei. Site-ul conține o gamă variată de produse și jocuri pentru cei mici, iar unele dintre ele beneficiază de diverse discounturi și promoții, așa că nu strică să vă abonați la newsletterul lor, pentru a fi la curent cu ultimele oferte speciale și a cumpăra produsul dorit la prețuri mai mici.