Videochatul ca alternativă

1.2.15  Ethos Plus
Într-o lume ideală, ne-am întâlni fiecare sufletul pereche, care ne-ar accepta așa cum suntem, ne-ar iubi necondiționat toată viața și nu ne-ar înșela niciodată. Într-o lume ideală, nu ar trebui să lucrăm nici măcar un minut pe zi. Deoarece ne-am găsit cu toții joburi în exact domeniile de care suntem pasionați, astfel încât activitatea din cadrul jobului s-ar transforma într-un hobby în care ne angrenăm cu plăcere. Iar banii obținuți în urma acestei activități ne-ar permite să ne cumpărăm câte un apartament nou la fiecare doi-trei ani.

cameră de videochat rossestudio

Realitatea însă, după cum bine știți, este că nu trăim într-o lume ideală.

În ziua de azi, există oameni care lucrează 10-12 ore pe zi pentru un salariu ce abia le permite să-și acopere necesitățile de bază pentru a trăi, adică să supraviețuiască. Iar munca pe care o prestează este adesea departe de ceea ce respectivii și-ar dori să facă. Pentru a scăpa de grija zilei de mâine, unii se decid să treacă în cealaltă extremă, alunecând pe panta ilegalităților de tot felul. Iar unele fete decid să-și vândă corpul, ajungând să ducă un trai mulțumitor și oarecum sigur din punct de vedere legal, dar distrugându-și iremediabil sistemul de valori morale și șansele la iubire și fericire.

cameră de videochat rossestudio

Undeva între o extremă și alta, există zona gri a videochatului. De ce zonă de mijloc sau gri? Pentru că, deși nu implică o activitate epuizantă și nici nu cere diplome de specialitate, îți asigură venituri mult peste medie. Pentru că, deși nu implică prestarea unei munci ilegale, din câte știu nu există cadru legal pentru acest job la noi (probabil o să fiți trecute în cartea de muncă ca operatoare pc). Pentru că, deși te poate supune oprobiului public, nu atentează la integritatea ta trupească sau morală, căci celălalt nu întreține raporturi sexuale cu tine decât eventual în imaginația lui.

cameră de videochat rossestudio

Unde poți găsi firme care fac angajări la videochat? Peste tot. Unele par serioase, au pagini pe Facebook și canale pe YouTube, de altele n-a auzit nimeni. Unele au camere ca cele din imaginile de mai sus (sursă imagini: RosseStudio.ro), altele pun pe site imagini cu fete luate de pe Google (ca metodă de test, puteți folosi Google Images pentru a vedea dacă o imagine este originală sau apare și în alte părți). Angajarea la o astfel de firmă implică în orice caz asumarea unui risc. Dar poate fi de bun augur.

cameră de videochat rossestudio

Cine stabilește dacă este bine sau nu să practicați așa ceva? Răspunsul nu poate fi unul standard. Depinde și de condiții, și de firmă, și de tine ca fată. Nu prea devreme, aș zice eu. Nu fără să ai un iubit, aș completa. Dar, dacă ești suficient de dezinhibată și matură, de ce nu?