Universul instalațiilor tale

14.1.15  Ethos Plus
shop einstal

Cam așa ar putea suna titlul unei reclame la televizor. Sau suna, dacă îmi aduc bine aminte. În orice caz, în articolul de astăzi vreau să vă prezint un magazin ce vă poate fi util dacă aveți de făcut renovări prin casă. Sau de instalat una-alta. Este vorba despre magazinul shop-einstal.ro.

Și încep prin a vă spune că am un prieten care acum câțiva ani și-a luat un calculator de la un magazin mare, probabil Elanko. Ideea e că sunt și la Altex, și la Flanco, și la Metro, iar unele oferte sunt atractive. Dar după un timp a început să-i facă ceva figuri. Mici: câteodată i se bloca și îi apărea acel ecran albastru (BSOD), lucru pentru care nu era suficient să-l ducă înapoi. De ce vă spun asta? Pentru a sublinia faptul că dacă îți iei un lucru, cel mai bine este să-l cumperi de la un magazin care este în domeniu. La un magazin de calculatoare găsești și piese, și softuri, ba îți poți face ce configurație dorești tu, cu alternative la oferta lor, deci ai o flexibilitate mult mai mare decât dacă îl iei din Metro.

Shop Einstal este de asemenea un magazin de nișă. Nișa pe care activează este cea a instalațiilor. Mai exact, băieții comercializează armături, boilere, calorifere, centrale de tot felul (pe gaz, la curent dar și pe lemne), echipamente sanitare etc. Gama de sortimente ale unui produs este și ea bogată: la boilere de exemplu găsim tot felul de modele, cu una sau cu două serpentine, pe curent, pe gaz etc, cu capacități diferite și de la producători diferiți. Dacă ai auzit de ceva boiler mai sofisticat la televizor, sau dorești un model mai nou și nu știi unde să-l găsești, probabil la ei trebuie să-l cauți.

Mai poți comanda de pe site aparate de aer condiționat, apometre sau sisteme de încălzit pardoseala. Firmele sau societățile cu nevoi mai mari pot găsi variante de pompe și hifrofoare, de diferite capacități și volume, și presupun că unele se pretează și la utilizări de anvergură sau industriale. Iar dacă cineva dorește să își construiască o casă ecologică, poate achiziționa de la Shop Einstal panouri solare sau accesorii pentru ele.

Desigur, nu veți găsi acolo cosmetice, telefoane sau tablete. Dar poate că centralele de la ei sunt mai solide decât cele aduse de vărul cutare.