O problemă de împrejmuire

9.10.14  Ethos Plus
Să zicem că locuiți la țară și vreți să vă împrejmuiți un teren, sau propria curte, cu un gard. Cea mai simplă variantă ar fi să cumpărați sârmă, să faceți niște pari și să-i bateți, apoi să prindeți sârma de ei. Vă trebuie ceva timp și efort să realizați toate acestea dar veți avea la final terenul împrejmuit. Numai că gardul respectiv nu-i o structură foarte rezistentă, nu te izolează de privirile vecinilor și nici nu arată foarte bine.

gard din beton

Aspectul exterior este important mai ales dacă nu sunteți la țară ci într-un oraș, nu locuiți pe o străduță izolată ci într-o zonă rezidențială și nu aveți o casă ci o vilă. Indiferent însă de situație, soluția poate optimă este să vă faceți un gard de beton. Iar una din firmele de la care puteți cumpăra garduri din beton este Dumar Construct, de pe al cărei site am preluat și imaginea de mai sus.

Avantajele unui gard de beton sunt fiabilitatea, costurile foarte mici de întreținere, rezistența în timp și aspectul elegant, plăcut, care dă o notă de distincție. Avantajele colaborării cu Dumar Construct constau în faptul că vi-l transportă ei, și vi-l montează tot ei, dacă doriți, uneori fără costuri suplimentare (pe site se precizează că asigură transport pe întreg teritoriul țării și, în funcție de comandă, acesta poate fi gratuit). Tot pe site la ei se afirmă că utilizează materiale (cimenturi și aditivi) de primă calitate. De vreme ce sunt o frmă autohtonă, românească, și s-au menținut în business timp de 23 de ani, înclin să le dau crezare.

În fine, puteți alege dintre mai multe tipuri sau modele de garduri, cu diverse înălțimi, și care pot fi lăcuite, respectiv vopsite cu lavabil, în acord cu preferințele sau gusturile dvs. Și băieții spun că au o mare experiență în treburile ăstea, așa că nu se descurajează de condiții sau teren neprielnic, făcându-și treaba cu brio astfel încât clientul să fie cât mai mulțumit.

Eu unul le urez viață lungă, că mi s-a acrit de Bechtel și Chevron și RMG și toate firmele ăstea care vin „să ne ajute”. Să mai promovăm și de-ai noștri, zic.