Vara desculță

24.7.14  Ethos Plus
Vara este, din multe puncte de vedere, cel mai mișto anotimp. Unul din lucrurile la care poate nu v-ați gândit este că vara cheltuim mai puțin. Sau avem ocazia asta. De ce? Păi pentru că fiind mai cald, ne îmbrăcăm mai sumar. Și un tricou costă mai puțin decât un palton iar niște sandale dama piele mai puțin decât niște bocanci sau cizme, chiar imitație. Ei? Este că nu v-ați gândit la asta?

șlapi de vară

Vara se umblă în șlapi. Sau în sandale. Este permis și la birou, la firmă, în verde sau acasă, în oraș. Iar dacă vrei să găsești sandale ieftine, o posibilitate ți-o oferă piețile. Dar în piață se vor afla și lucruri la mâna a doua, sau dubioase, făcute pe vapor, care nu te vor ține mult. Dacă vrei să cumperi ceva de calitate, poți consulta site-urile magazinelor online de haine. Iar unul care merită să-l vizitezi este Matar.ro.

Pe acest site, căruia i-am pus și linkuri mai sus, vei găsi lucruri care, zic eu, se adresează și celui mai modest buzunar. Despre calitate nu știu, că nu am cumpărat, dar par o firmă serioasă și cunoscută. De exemplu, au și lucruri scumpe, pentru pretențioase, cum ar fi sandale cu plasă argintie, la 470 de lei (de fapt 469, dar pe bune, mă depășesc setările ăstea de preț). În timp ce pe palierul de jos, avem prețuri începând de la 29 de lei. Nici oferta de papuci vara 2014 nu este mai prejos, cu prețuri începând de la 19 lei.

sandale de vară

Iar dacă vrei să cumperi și mai ieftin, te poți abona la newsletter-ul lor și vei primi un voucher de 10% reducere pentru comanda următoare. Ca un mic pont, o poți face înainte de a efectua o comandă mai mare. Și ca să nu fii spamată cu mailuri de la ei, îți poți face o adresă de mail special pentru newslettere, cu care să te abonezi la astfel de magazine și pe care să o consulți atunci când dorești să afli care mai sunt noutățile, ofertele și promoțiile din domeniu.

Spor la... descălțat!