O nuntă de pomină

25.6.14  Ethos Clipuri, Plus
Am văzut cu ceva timp în urmă un videoclip amuzant. Mi-era frică (ei ași! mie nu mi-e frică de nimic) că nu-l găsesc să vi-l arăt și vouă, dar a fost primul în rezultate după „gipsy wedding funny”. Puterea Google! Deci să-l urmărim:


Nu știu cum să vă zic, dar parcă-i rupt dintr-o piesă de teatru de-a lui Caragiale. El - un lungan, care se amestecă în organizarea tehnică, trebuie să le zică la ăia care-i capul petardei, că habar n-au. :) Ea cu gabarit depășit și niște sâni măreți, care abia îi mai încap în sutien. Și apoi începe faza cu mirobolantele petarde.

Adevărul e că petardele pot fi și periculoase, de aceea sunt interzise în afara ocaziilor speciale, cum ar fi de anul nou. Sau de zilele orașului, unde la noi anul ăsta au fost cele mai faine focuri de artificii de când mă știu. Dar am văzut și cazuri de accidente, bine, mai mult la televizor. De unde provin accidentele? Fie din petarde expirate, din materiale proaste etc, fie prin folosirea lor greșită, nerespectând niște minime măsuri de siguranță. Care ar trebui, cred, să fie înscrise pe etichetă. Bine, îi clar că cei care o pățesc și se accidentează sunt de regulă copii sau tineri teribiliști. Băieți.

focuri de artificii

Cea mai amuzantă descriere pe tema am găsit-o pe un site cu petarde si artificii de vanzare, unde ni se spune: „Fără petarde, revelionul nu mai este revelion!” De acord, dar suntem în iunie. Mai bine formulați ceva cu „fără petarde, noaptea nu mai este ca ziua” sau „fără petarde, eu vara dorm!” :) Adică o descriere mai, cum să vă zic, explozivă.

Uitându-mă pe acolo, văd că prețurile merg cam de la 18 lei în sus, până unde te ține buzunarul. Puțin peste 200 la tipurile mai tari, cu 25 de focuri, dacă vrei să arunci în aer și cea mai solidă mireasă. Mie-mi plac, oricum, fetele mai slabe. :)