Închirieri auto în București la prețuri mici, sau cum te plimbi prin capitală

1.2.19  Ethos Plus
Subiectul articolului de azi îl constituie, după cum scrie și în titlu, inchirieri auto in Bucuresti la preturi mici. Și o să încep prin a vă spune că am multe cunoștințe și rude plecate în diverse alte țări. Cum și voi sunteți români, presupun că și voi aveți. Ei bine, când se întorc pentru câteva zile sau una-două săptămâni în țară, aceștia trebuie să circule cu ceva, că n-or veni cu mașina lor personală de acolo, e mult mai rentabil și mai rapid cu avionul. Soluția, în acest caz, o reprezintă niște masini de inchiriat in Bucuresti ieftine.

Fiat 500

Închirieri auto in Bucuresti la preturi mici, chiar de la aeroport


Dar chiar dacă găsești mai multe firme de inchirieri auto in Bucuresti la preturi mici, pentru tine este foarte important ca, atunci când te întorci în țară, să ai o mașină la dispoziție în cel mai scurt timp. Pentru asta, poți apela la serviciile firmei SC LAUR & LEO COMPANY SRL, cu site pe linkurile alăturate. Ideea sau avantajul e că această firmă, pe lângă faptul că oferă inchirieri auto pentru aeroportul Otopeni, îți asigură transportul GRATUIT, cu mașini Uber, de la aeroport la sediul lor. Așadar, îți faci o rezervare în prealabil, pe care cred că o poți face online, cobori din avion, urci în mașină, unde ești transportat gratuit la sediul lor, unde te așteaptă un contract gata redactat, după care poți lua cheile pentru mașina aleasă de tine.


Închirieri auto in Bucuresti la preturi mici, cu mașini de lux


Iar alegerea mașinii dorite în cadrul unei inchirieri auto in Bucuresti la preturi mici se poate face după numeroase criterii, deoarece ei îți pun la dispoziție mașini dintre cele mai variate, pornind de la mașini buget, care costă puțin, până la mașini mai mari, SUV-uri cu tracțiune 4x4, BMW-uri sau Mercedesuri E-class! Evident, prețul este direct proporțional cu luxul și confortul mașinii, dar chiar și mașinile din clasa buget sunt foarte convenabile. De exemplu, cu numai 23 de euro pe zi, puteți lua în primire un Fiat cu kilometraj zero, adică nou, care evident că va fi în stare excelentă.

Închirieri auto in Bucuresti la preturi mici, pentru drumeții


În cadrul acestor servicii de inchirieri auto la costuri mici poți opta chiar și pentru mașini care să te ducă pe drumuri înzăpezite, primind inclusiv lanțuri dacă ai nevoie de ele, cu mențiunea că trebuie să circuli pe drumuri publice, nu forestiere. De altfel, aceasta este o regulă de bun simț, alături de altele, care toate vizează să ai grijă de mașină (chiar și de cele care sunt mai ieftine) și să o predai curată, adică să nu îți bați joc de ea. Pentru că și când o primești o primești tot curată și în stare bună. Iar dacă, cumva, observi o problemă la primire, o poți semnala și vei primi o altă mașină în schimb.

Când vin în România, cunoștințele mele circulă cu mașini închiriate, indiferent că e vorba de inchirieri auto in Bucuresti la preturi mici sau de închirieri auto în alte orașe, pentru că este mult mai rentabil și avantajos decât să vii cu mașina proprie din afară, să plătești un taxi sau să depinzi de transportul în comun.