Rentabilitatea unui camin de canalizare cu vizitare

2.3.19  Ethos Plus
În articolul de astăzi vorbim despre un camin de canalizare cu vizitare ca cel produs de Kessel și avantajele pe care le oferă el în arhitectura subterană a orașelor moderne. După cum probabil nu aveți habar :) dacă nu lucrați în domeniu sau dacă nu aveți rude la primărie, sistemul de canalizare urban, adică tot ce ține de eliminarea apei murdare din imobil și buna ei scurgere în locurile sau râurile de scurgere, are nevoie de lucrări permanente de întreținere și mentenanță. În lipsa lor, se poate întâmpla o chestie de toată frumusețea, respectiv ca apa murdară (care vă imaginați cu ce este murdară) să ajungă să se infiltreze în solul de lângă casa sau blocul vostru și să producă umezeală, miros foarte frumoas... ă... adică o duhoare specifică etc. Noroc cu acest camin de canalizare cu vizitare, pentru că aici intervine el!

inundatie

Camin de canalizare cu vizitare - montare și utilizare


Problemele de mai sus se pot evita și/sau corecta prin instalarea acestui camin de canalizare cu vizitare, ce are rolul de a etanșeiza traseul intern al apei reziduale, izolând-o astfel perfect de solul exterior și făcând imposibilă scurgerea ei în altă parte decât prin țevile montate special în acest sens. Adică, pe unde trebuie! Desigur, puteți cumpăra un astfel de camin de canalizare cu vizitare de la mulți furnizori, dar merită menționat că cei de la kessel.ro vă pun la dispoziție două variante de camin de canalizare cu vizitare, respectiv monolitic și din piese ce se pot monta la fața locului, în ambele cazuri putând opta pentru valori (FI) diferite ale diametrului acestora. În plus, în timp ce alți furnizori din domeniu sunt simpli intermediari, Kessel vă poate fabrica un camin de canalizare cu vizitare personalizat nevoilor dvs, ceea ce nu e puțin.

Alte soluții de scurgere a apei, în afară de camin de canalizare cu vizitare


Nu totdeauna caminul de canalizare cu vizitare este soluția ideală. Uneori se poate întâmpla să aveți o inundație în beci, ca urmare a unei ploi torențiale, sau poate vreți să vă goliți piscina de apă într-un mod controlat, irigând simultan grădina de alături. Toate acestea, ca și multe altele (cum ar fi asigurarea unei presiuni specifice în fântâna din curte) vă sunt făcute posibile prin intermediul unei pompe submersibile pentru apa murdara, pe care o puteți comanda de asemenea pe site-ul kessel.ro. Iar atunci când doriți să asigurați o împingere a apei scurse din imobil către o zonă mai înaltă unde se află țevile de canalizare externe (lucru posibil, de exemplu, datorită unei racordări la un nou sistem de canalizare, principal, după ce vechiul sistem, temporar, începe să dea rateuri), puteți comanda niște statii de pompare pentru ape uzate, care funcționează atât în cazul așa-numitei ape gri (provenită de ex de la mașina de spălat) cât și pentru așa-numita apă neagră (adică de la veceu).

Accesorii camin de canalizare cu vizitare


Poate cel mai simplu și eficient accesoriu al unui camin de canalizare cu vizitare este o clapeta antirefulara pentru canalizare, cu ajutorul căreia vă asigurați că apa se scurge într-o singură direcție și că, indiferent de presiunea exercitată la capătul celălalt, nu se revarsă înapoi. Este necesar să subliniez importanța ei în condițiile în care schimbările climatice din ultimii ani au adus, de exemplu, ploi torențiale vara, care pot produce fenomene de refulare a apei, aceasta având tendința să se întoarcă pe țevile de canalizare. Kessel vă oferă o multitudine de tipuri de clapete antirefulare pentru canalizare, pe care le puteți monta atât pe caminul de canalizare cu vizitare cât și de-a lungul țevilor de scurgere, protejându-vă astfel de situații neplăcute.

(Site-ul Kessel e optimizat de Outcave Solutions, servicii de optimizare SEO si promovare in Bucuresti.)