Modalități de împrumut rapid, online

22.1.18  Ethos Plus
Uneori, viața ne aruncă cu ouă în cap, metaforic vorbind, adică ne pune tot felul de piedici sau ne trece prin situații problematice. De fapt, era chiar o glumă, că nimeni nu moare virgin, viața ne-o trage la toți! Iar problemele prin care treci sunt de două tipuri: cele care se pot rezolva cu bani și cele care nu se pot rezolva cu bani. Pentru cele din ultima categorie, din păcate, nu vă pot ajuta, însă pentru primele există, dacă nu știați, tot mai multe firme care, mai nou, acordă împrumuturi fără ca măcar să fie nevoie să te deplasezi la biroul lor. Despre o astfel de oportunitate o să vă vorbesc în cele ce urmează.

imprumut

Personal nu am luat niciodată imprumut de la vreun IFN (societate sau firmă ce funcționează în baza legislației pentru Instituții Financiare Nebancare), după cum nu am luat împrumut niciodată de la vreo bancă, pentru că slavă Domnului nu m-am plâns de bani până acum, dar sunt în măsură să vă spun că site-ul din link oferă, celor care au nevoie, diferite pachete de credite sau împrumuturi, de la credite mici, până la salariu, până la credite mari, de sume ce pot ajunge chiar la 30.000 de lei. Ceea ce este remarcabil pentru un IFN (majoritatea IFN-urilor oferă numai credite mici). Pe de altă parte, firma respectivă are birouri într-o mulțime de orașe ale țării (numai în București sunt peste 10) și chiar o prezență activă în social media, așa că pare o alegere mai serioasă.

Un împrumut poate fi obținut direct de pe site, fără să te prezinți la biroul lor. Tot ce îți trebuie este buletinul. Pe site sunt listate toate pachetele de credit disponibile și poți vedea la fiecare exact care sunt costurile implicate. De exemplu, pachetul de credit nevoi personale mici pe termen scurt, în RON, îți permite obținerea unui împrumut între 600 și 3000 de lei, pe o perioadă de 4-11 luni. Pentru asta trebuie să plătești un comision de analiză de 160 de lei și ai o dobândă cuprinsă între 16.7% și 18.34% pe lună, la care se adaugă un comision de administrare de 1%. Fiind vorba de o sumă mică, Indicele DAE este destul de ridicat, de 717.96%-4439.83% pe an.

Cheltuielile suplimentare (dobânda efectivă, să-i zicem) relativ mari sunt compensate de faptul că suma este mică (și deci se returnează repede, fără să te transforme în robul pe viață al băncii) și banii se obțin foarte ușor, rapid și comod, doar cu buletinul și prin intermediul unor proceduri minimale (birocrația este redusă la minimum sau am putea spune chiar la zero, dacă ținem cont că împrumutul se obține direct online). Evident, pe site există și alte pachete de creditare, unele mergând, cum ziceam, până la 30.000 de lei. Am văzut inclusiv credite pentru pensionari și credite pentru bunuri.

Contractarea unui împrumut este întotdeauna spinoasă și nu vă pot recomanda cu ochii închiși o firmă, mai ales fără să fi avut o experiență practică cu ea. Dar site-ul din linkul anterior pare din categoria celor serioase, n-am auzit nimic rău de ei până acum și, la drept vorbind, nimeni nu îți va da bani cu dobândă zero. Tot ce contează este să fie o dobândă vizibilă, clară, pe care să o înțelegi și cu care să fii de acord, și nu un contract scris pe foaie, cu clauze importante trecute ca note de subsol pe pagina 15 și scrise atât de mărunt, că nu le poți citi, cum practică băncile. În plus, după cum am menționat și tot spre deosebire de bănci, banii se pot împrumuta online, doar cu buletinul.

Pe final, pentru că încă suntem în ianuarie, vă doresc un călduros La Mulți (b)Ani!